Haberler

İhsan Özkes'ten Tepki Çeken Atatürk ve CHP Tweet'leri

Güncelleme:

CHP'den istifa eden İhsan Özkes, sosyal medya hesabından CHP'yi eleştirerek "Atatürk bugün yaşasaydı ilk işi herhalde CHP'yi kapatmak olurdu, aksi halde sirozdan değil CHP'den ölürdü." dedi.

CHP'den istifa eden eski bağımsız milletvekili İhsan Öskes, Twittter'da Atatürk ve CHP'yi hedef alan tweet'leriyle tepki çekti.

CHP'Yİ HEDEF ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday olduktan sonra seçilen ve daha sonra partisinden istifa eden İhsan Öskes Twitter'da Atatürk ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni hedef aldı. Özkes, eski partisini söyle eleştirdi;

"CHP'yi değil adaylığını açıklayanlar Türkiye bir araya gelse kurtaramaz. CHP iflah olmaz. CHP'deki kavga CHP içinde iktidar olma kavgasıdır. CHP'liler 'Önce Türkiye' sloganlarında samimi iseler, CHP'yi kapatsınlar, kimi CHP'lilerin yararlanması dışında CHP'nin bu ülkeye yararı yok. Atatürk bugün yaşasaydı ilk işi herhalde CHP'yi kapatmak olurdu, aksi halde sirozdan değil CHP'nin bu haline kahrından ölürdü."

İşte o tweetler:

İhsan Özkes'in bu tweet'lerinin ardından ise kullanıcılardan tepki mesajları yağdı. İşte o mesajlardan bazıları:


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk İhsan Özkes Twitter Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (83)

antiput:

Atatrukude ayniydi chp side ayni 2side bi halta yaramaz ulkenin onundeki setler bunlar 3 5 capulcu zibidi pesinden kosarlar ata. . ulkeyi ateislestirme projesidir ayni simdiki popstar selo gibi bizim sigirlar bunu yiyorlar kimi isteyerek kiminide zamanla uyusturdular.

65
8
yanıtYanıtla
koyunMobil-ANDROID:

dönek herif sen kimsin önce şerefli insan olsaydın

11
28
yanıtYanıtla
chp ve kısır döngü:

adam doğruları söyleyince kötü mü oldu.

9
12
yanıtYanıtla
gökhan:

adam haklıBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

19
2
yanıtYanıtla
kara kartal cengiz:

aklınla bin yaşa ihsan özkes

6
12
yanıtYanıtla
hüseyin:

atatürk yaşasaydı sen şimdi yoktun çoktanda gebermiştin

15
3
yanıtYanıtla
genc bakis:

AKP NIN YENI DÜSKÜN PUTPERESI.

12
5
yanıtYanıtla
#DİRENİHSAN:

İhsan özkes diren dostum. . . . bu bağnazlar seni anlamaktan çok uzaklar. Atatürk yaşasaydı bunları partinin kapısına bile bağlamazdı.

10
7
yanıtYanıtla
Ankara Haymana:

Cok igrencsin cakma hoca Allah bu milleti senin gibi iblislerden korusun, yüce Atamizi de salyali agzina alma carpilirsin.

10
7
yanıtYanıtla
cem tuna:

gazi yasaydi, tayyib, i kendi yerine ata olarak vaz ederdi, kendiside var gücüyle AKP, , yi desteklerdi.

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title