Haberler

İhlas Haber Ajansı: Chp Milletvekili Özkan'dan İha Ve Türkiye Gazetesi'ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Bucak Devlet Hastanesi'ndeki birçok polikliniğin doktor yokluğu nedeniyle kapandığını belirterek, bunun hesabının sorulmasını istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Bucak Devlet Hastanesi'ndeki birçok polikliniğin doktor yokluğu nedeniyle kapandığını belirterek, bunun hesabının sorulmasını istedi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) ile Türkiye Gazetesi'ni ziyaret eden CHP Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, burada Türkiye Gazetesi İl Temsilcisi Cemalettin Bektaş ile bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan Özkan, Türkiye'de birçok insanın Antalya'ya gitmek için Burdur-Antalya karayolunu kullandığını ve özellikle yaz aylarında günlük 7 bin aracın geçiş yaptığını belirten Özkan, "Burdur-Antalya karayolunda çalışmalar yapılıyor. Bu mevsimde o yolda çalışma yapılır mı? Tarla gibi sürdüler bütün yolu. O yollara arpa ve mısır ekeceğim. Bu yol üçüncü defa yapılıyor. Bir kalemde yapılarak bitirilmeli" dedi.

Burdur'un Bucak İlçesi'nde bulunan ve bölgenin en büyük hastanesi konumundaki Bucak Devlet Hastanesi'nin çalışamaz hale geldiğini ileri süren ve bu yüzden soru önergesi hazırlayarak Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a sunduğunu belirten Milletvekili Özkan şöyle konuştu:

"Burdur-Antalya karayolu üzerinde bulunan Bucak İlçesi Devlet Hastanesi tam teşekküllüdür. 230 yatak kapasitesiyle sadece ilçeye değil, çevre il ve ilçelere de sağlık hizmeti vermekteydi. Bugüne kadar başarılı bir şekilde bu hizmeti sürdürdü. Ancak son günlerde izin, tayin, görevlendirme ve özellikle de bazı doktorların ilçede açılan özel hastanede görev almak için istifa etmesiyle, hastanede uzman doktor eksikliği ciddi bir şekilde hissedilmekte ve bölge hastanesi neredeyse bir sağlık ocağı konumuna dönüşmüş haldedir. Devlet ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla kurulan modern tesislerde hizmet vermekte olan hastanede bir çok poliklinik, doktor yokluğu nedeniyle kapanmış durumdadır. Bölge halkı yeterli sağlık hizmeti alamamakta ve çevre il ve ilçe hastanelerine sevk edilerek son derece mağdur olmaktadır. Açılan özel hastaneye biz karşı değiliz. O da sağlık hizmeti yapacak. Daha önce devlet hastanesinde güzel hizmet veriliyordu. Ama bu hale getirenlerden hesap sormak mecburiyetindeyiz. Hastanemizi kurtarmak için Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a soru önergesi verdim. İnşallah başbakanımız ve bakanımız Bucak'taki sıkıntıyı çözer. Çünkü insan sağlığıyla siyaset yapılmaz".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title