Haberler

Meclis Başkan Vekili "Kardeşlik" Dediği Sırada Ortalık Savaş Alanına Döndü

Güncelleme:

Adıyaman'da düzenlenen iftar programında TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın konuşma yaparken iki aile arasında kavga çıktı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavgada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir düğün salonunda Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği ve Kahta ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılan 2 aile arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

TBMM BAŞKANVEKİLİ KONUŞURKEN BİRBİRLERİNE GİRDİLER

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman Valisi Abdullah Erin ve Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'ın da katıldığı programda, kavga TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın, Katar'a uygulanan ambargoyu eleştirdiği ve birlik mesajı verdiği esnada çıktı.

1'i AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI

Polisin araya girdiği kavgada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. Sandalye, tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olayda yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kahta Ilce Devlet Hastanesine kaldırıldı.

HER İKİ AİLEDEN ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İlk belirlemeler göre kavganın iftar yemeğine katılan 2 husumetli ailenin karşılaşması ile başladığı öğrenildi. Aralarında husumet nedeniyle tartışan ailelerin fertlerinin birbirine girmesi ile olay büyüdü. Her iki aileden çok sayıda kişi gözaltına alınırken yaralılardan birinin ise ağır olduğu bildirildi. Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Ahmet Aydın Adıyaman Kahta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title