Haberler

İdil Fırat'ın Gizli Aşkını, Arkadaşının Paylaştığı Fotoğraf Ele Verdi

Güncelleme:

Engin Öztürk'le aşkını gizli saklı yaşayan İdil Fırat, arkadaş kurbanı oldu. Sosyetik güzelin çok yakın bir dostu, paylaştığı fotoğrafla gizli aşkı herkese ilan etti.

Sosyetenin en gözde bekarı olan İdil Fırat'la yakışıklı oyuncu Engin Öztürk, haklarında çıkan dedikodular karşısında sessiz kalırken, ikilinin aşkının dolu dizgin devam ettiği ortaya çıktı. Çeşme'de başlayan dostluklarını kısa sürede aşka dönüştüren Fırat ve Öztürk'ün 2 hafta önce de birlikte Marmaris'te tatil yaptığı ortaya çıktı.

MARMARİS'TE TATİL

İdil Fırat'ın çok yakın arkadaşı olan Ezgi Kural, Instagram'da paylaştığı bir pozla ikilinin aşkını herkese ilan etti. Marmaris'te kalan ikiliden Engin Öztürk, aşkını kumlara yazdı. Kumlara bir kalp çizen yakışıklı oyuncu kalbin bir tarafına kendi isminin baş harfi olan 'E' bir tarafına da İdil Fırat'ın isminin baş harfi 'İ'yi yazdı.

ŞAHİTLERİ KATE MOSS!

Yanlarında bulunan Ezgi Kural da bu pozu instagram'da paylaşarak kaçak aşıkları etiketledi. Ayağında Kate Moss'un resminin olduğu bir ayakkabı giyen Ezgi Kural, fotoğrafın altına "Bir siz bir de Kate şahitti" notu düştü. Aşkını herkesten gizleyen İdil Fırat, arkadaş kurbanı olurken, sosyetik güzelin oyuncu aşkıyla gazetecilere yakalanmamak için sürekli Anadolu yakasında buluştuğu öğrenildi.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Engin Öztürk İdil Fırat Marmaris Çeşme Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

Yunus fatih kalkanMobil-ANDROID:

Çok etkilendik

11
0
yanıtYanıtla
yorum:

Kim Tanır Bunu... ve Kimin Neyine.....?

6
0
yanıtYanıtla
İsmail:

Büyüleyici bir haber

4
1
yanıtYanıtla
Gerçekler..:

Bu haberler olmasa halkım moral bulamayacaktı. Sağolsunlar.. Bu kadar şehit, hacılarımız, mültecilerin yaşadığı zulmü şu haberle biraz olsun unuttuk. Unuttuk değil mi..?

4
0
yanıtYanıtla
aslan mehmetMobil-ANDROID:

way be aklim cikti habere woww. sahi kim bu idil?bu ne simdi? cokta lülü...

4
0
yanıtYanıtla
methumMobil-ANDROID:

yav Türkiye min durumuna bak sizin yaptığınız habere bak yazıklar olsun size

3
0
yanıtYanıtla
Vatan sana 80milyon can feda:

Boze meer sizeee neeee kime isterse ons ciktirir derdi sizimi bizimi aldi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title