Haberler

Bakan Soylu'dan Türkiye'yi Ayağa Kaldıran Yavru Köpek İçin Açıklama: Elimizde Acı Görüntüler Var

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Soylu, Sakarya'da bacakları kesilerek hayatını kaybeden yavru köpekle ilgili "Elimizde iş makinesiyle yapıldığına dair görüntü var. Çok da acı görüntüler var. İş makinesi olduğu kesin" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bacakları kesilerek hayatını kaybeden yavru köpekle ilgili açıklama yaptı. Soylu, "Elimizde iş makinesiyle yapıldığına dair görüntü var. Çok da acı görüntüler var. İş makinesi olduğu kesin" dedi.

"ELİMİZDE ÇOK ACI GÖRÜNTÜLER VAR"

İçişleri Bakanı Soylu Sakarya'da bacakları ve kuyruğu kesilerek ölüme terk edilen ardından mdahaleye rağmen hayatını kaybeden köpekle ilgili açıklama yaptı. Soylu, "Elimizde iş makinesiyle yapıldığına dair görüntü var. Çok da acı görüntüler var. İş makinesi olduğu kesin. İnsanın içinin kaldıramayacağı görüntüler var. Bize ilk gelen bilgi düzgün bir kesi olduğu yönündeydi olayın görüntüleri ortaya çıkınca bunu bir iş makinesi olduğu belli oldu" dedi.

PATİLERİ VE KUYRUĞU KESİLMİŞ YAVRU KÖPEK BULUNMUŞTU

Sapanca Hacımercan Mahallesi'nde 13 Haziran Çarşamba günü ormanlık alandaki köpekleri beslemeye giden hayvanseverler, patileri ve kuyruğu kesilmiş yavru köpeğin yerde kıvrandığını görmüştü.

VETERİNERE GÖTÜRÜLDÜ ANCAK KURTARILAMADI

Veterinere götürülen ağır yaralı köpek daha sonra tedavisi için İstanbul'da bulunan bir veteriner kliniğine gönderilmişti.İstanbul'da ameliyat edilen yavru köpek kurtarılamamıştı.

KEPÇE OPERATÖRÜ TUTUKLANDI

Olayın ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Sapanca Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kepçe operatörü İ.M. gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (85)

Xdrr:

Samimiyetinize inanmiyoruz halkin nabzina gore serbet veriyorsunuz yoksa acidiginizdan deil sizde acima duygusu kesinlikle yok

25
14
yanıtYanıtla
ARNAVUT:

Yalan haber iş makinesi falan değil İnsan işi bu kasten yapılmış

28
5
yanıtYanıtla
TC:

İlk çıkan haberlerde yapanların Suriyeli oldukları yazılıyordu. Acaba demeden geçemiyorum ???

yanıt0
yanıt0
Aydin:

Hic de inanmiyorum. . . Bunu yapsa yapsa, insanoglu yapar. . . 40 tonluk is makinesi ezer gecer, ampute etmez. . , ki yavru duydugunda yüz metre uzaktan kosarak kacardi. .

25
0
yanıtYanıtla
FB:

İş makinası pekte inandırıcı gelmiyor çünkü ayakları ve kuyruğu nasıl eşit şekilde kesiliyor iş makinası olsa köpeğin her tarafına zarar verirdi

23
0
yanıtYanıtla
YALANCILAR:

yalanınız batsın sizin kepçe operatörü çok usta biriki hem bacaklarını kopartmıs hem kuyrugunu Herkezi sizin gibi salak mı zannettınız yazıklar olsun varsa aslı astarı görüntüleri koyun da ben yalancı cıkayım. . . .

18
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ortada Suriyeli cocuklarin videosuda dolasiyor. Bunumu gizliyorlar acaba. . . . Orada cocuklar köpegin (yavru siyah) bacaklarini kesiyorlar

14
7
yanıtYanıtla
gündem:

Ne kadar duyarlı insanlar var şu hayvanlar için pardon sadece kedi köpek için oturmuşlar klavye delikanlılığı yapıyorlar oysa diğer hayvanları ne gören ne duyan var örneğin inek keçi koyun tavuk at eşek kuşlar bunlarda hayvan dimi . Ama nedense birtek kedi köpek nedemek istediğimi sanırım herkes anladı. . . . .

2
18
yanıtYanıtla
yazıklar olsun:

Biz anlamıyor muyuz, ne sanıyor bu insanlar? Vahşetçiyi tacizciyi tecavüzcüyü savunan koruyan saklayan aklayan herkese yazıklar olsun, umarım topunuzun kökü kurur, nesliniz çürür. Hayvan haklarını seçim vaadi olarak kullanan utanmaza da sözüm var; ''GEÇ BU İŞLERİ, DAHA ÖNCE AKLIN NEREDEYDİ??''

15
5
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

muharrem incenin şiirlerini erotik diye yayınlayan medyamız bu yavru köpeğin haberinin altına siyah köpeklerle ilgili hadisi yayınlamaya yüreği yetmiyor değil mi ? sonra sorguluyoruz diye suçlu oluyoruz

11
7
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title