Haberler

İçişleri Bakanı Soylu: Bu Sabah Bakanlığa Gittiğimde Önüme Bir İhbar Geldi

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Atatürk, Hürriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin siyasi tarihinde yaşananları ve mevcut sistemin yol açtığı sorunları anlattı.

"BU SABAH BİR İHBAR GELDİ"

Bakan Soylu, Türkiye'nin içinde bulunduğu durum hakkında da bilgi vermek istediğini belirterek, şunları kaydetti:

Bu sabah İçişleri Bakanlığına gittiğimde önüme bir ihbar geldi. Hem de bütün detaylarıyla birlikte. İhbar ne biliyor musunuz? Bu ülkede FETÖ'den dolayı tutuklanan hakim ve savcılarla alakalı. Bir hukuk bürosuna, bizim dost diye bildiğimiz bir Batılı ülke külliyatlı bir para gönderiyor ve diyor ki 'Bunları siz savunacaksınız. Burada gördüğünüz eksiklikleri Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine bildireceksiniz ve ondan sonra da biz gereğini yerine getireceğiz.' Sözleşme yapıyorlar.

"VATANSEVER BİR AVUKAT İHBAR ETTİ"

Bunu, o hukuk bürosundaki bir vatansever avukat, 'bu ülkeye ihanettir, bu topraklarımıza ihanettir, bu memleketimize ihanettir' diye bize bildiriyor. Sözleşmeleriyle, bütün detaylarıyla beraber bildiriyor. Ey Türkiye, nasıl yedi düvel İstiklal mücadelesinde ve Çanakkale'de üzerimize gelmişse bugün de üzerimize geliyor ama nafile Türk milleti ayaktadır."

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Türkiye PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title