Haberler

"İçince daha güzel sürüyorum" diye video paylaştıktan sonra kaza yaptı, sevgilisi dahil üç kişi öldü

Güncelleme:

ABD'de otomobil sürerken bir yandan da alkol alan Camilo Morejon "İçerken daha iyi sürüyorum" diyerek Facebook'tan paylaştığı videodan 10 dakika sonra kaza yaptı. Kazada Morejon'un kız arkadaşı ve araçtaki diğer iki kişi yaşamını yitirdi.

Teksas eyaletinin Houston şehrinde 26 Ekim'de yaşanan olayda, Camilo Morejon Facebook'ta, araba sürerken bir yandan bira içtiği bir video paylaştı. "İçince daha iyi sürüyorum" dediği videoyu paylaştıktan yaklaşık 10 dakika sonra 47 yaşındaki sürücü, karşı şeritten gelen siyah bir pikaba çarptı.

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Gümüş renkli Honda marka aracın sürücüsü Morejon ağır yaralanırken, kız arkadaşı Leosveyka Gonzalez dahil araçtaki diğer iki kişi olan Pedro Martinez ve Massel Rodriguez de yaşamını yitirdi.

Siyah pikabın şoförü Ricardo Rodriguez-Tamayo da ağır yaralandı.

'İçince daha güzel sürüyorum' diye video paylaştıktan sonra kaza yaptı, sevgilisi dahil üç kişi öldüLeosveyka Gonzalez

DİĞER YOLCULAR DA ALKOLLÜYDÜ

Videoda yalnızca Morejon değil arabadaki diğer kişilerin de içki içtiği görüldü. Harris Belediyesi Bölge Başsavcısı Sean Teare, Morejon'un 3 kez 'içkili araç kullanıp adam öldürme' 1 kez de 'içkili saldırıdan' suçlandığını söyledi.

80 YIL HAPİS YATABİLİR

Soruşturmada, civardaki barların araştırılacağı ve Morejon'a belirlenen saatler dışında içki satarak kazanın oluşmasında rol oynayan iş yerlerinin tespit edileceği belirtildi. Başsavcı, "Civarda şüpheli 3 ya da 4 bar bulunduğunu tespit ettik. Bu işletmelere gidip hangisinin Morejon'a içki sattığını bulacağız" dedi.

Morejon suçlu bulunursa 80 yıla kadar hapis yatabilir.

'İçince daha güzel sürüyorum' diye video paylaştıktan sonra kaza yaptı, sevgilisi dahil üç kişi öldüCamilo Morejon

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Facebook Teksas Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (16)

alköl zehirdir:

alkol en buyuk kötuluk kendini yok ediyor etrafi yok ediyor polis raporlari cinayetlerin % 70 i alkollu kafayla oluyor şeytanin en buyuk numarasi iç rahatla diyor aklin yarisi gittigi icin sonrasi facia ne yaptigini hatirlamiyor..alkol icerek alkol patronlarini milyarder yapar kendinizi ve çevrenizi mahvedersiniz .... hem dünyaniz hem ahiretiniz yok olur..

8
1
yanıtYanıtla
Şifadır:

Koronaya nasıl etkili bi bilsen

yanıt0
yanıt1
ZARTGAZ:

TÜRKİYEDE OLSAYDI 3 - 5 BİN TL PARA CEZASIYLA KURTULABİLİRDİ

4
3
yanıtYanıtla
sami:

Allah akıl vermezse kuluna , geç arkasına burgula

3
2
yanıtYanıtla
Erbil:

Adam 80 yıl hapis cezası alabilirmiş Türkiye de olsa en fazla 5 yıl alır 1 yıl yazmazdı kazazedeler için ne mutlu Türküm diyene...

3
2
yanıtYanıtla
TELESKOP:

Hepside alkollu olduguna gore ne diyelim su testisi su yolunda kirilir. Iyiki baskalarina sebep olmamislar.

3
1
yanıtYanıtla
kerizefendi:

Bizdede adam sabahın köründe bir kadını ezerek öldürdü ceza almamışttı adamın biride görevi başındaki polisi şehit etmiş polise şehit maaşşı bağlanmıştı ama öldüren cezaevinde yatmamıştı

4
0
yanıtYanıtla
EVET AMA:

O TÜRKLER İÇİN GEÇERLİ

1
2
yanıtYanıtla
SEVİMM KOŞŞ..:

Allahım çok Büyüksün . .

1
0
yanıtYanıtla
kst:

primatlar parti yapıyoo

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title