Haberler

Hülya Avşar'la Buluşan İbrahim Tatlıses, Adına Şarkı Yazdığı Avşar'a "Mavi Mavim" Diye Seslendi

Güncelleme:

İlk filmleri "Mavi Mavi" ile romantik bir ikili olan Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses, yıllar sonra bir araya geldi. Sürpriz buluşmayı instagram hesabından paylaşan Tatlıses, Avşar'a "Mavi Mavim" diye seslendi.

İbrahim Tatlıses, adına şarkı yazdığı rol arkadaşı Hülya Avşar'ın daveti üzerine Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde buluştu. Kimyaları uyuşan ve bir dönem ekranların romantik çifti olan İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar yemek yedi ve eski günleri yad etti.

"MAVİ MAVİM"

Avşar'ın daveti üzerine Ayvalık'a geldiğini ifade eden Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün Hülya Hanım'la çok güzel bir gün geçirdik. Davet etti, atladım gittim Ayvalık'a, birde tekir yedirdi bana sormayın gitsin... Lezzet bahane, Hülya'nın muhabbeti şahane... Bilen bilir Hülya Hanım'ın güzelliği bir yana; neşesi de bir başkadır. Eski günlere gittik, anıları yad ettik. MAVİ MAVİM; misafirperverliğin ve kadim dostluğun için teşekkür ederim. İyi ki varsın" diyerek duygusal bir paylaşım yaptı.

Hülya Avşar'la Buluşan İbrahim Tatlıses, Adına Şarkı Yazdığı Avşar'a 'Mavi Mavim' Diye Seslendi

"HAYATTA ESKİ DİYE BİR ŞEY YOKTUR"

Yakın arkadaşı İbrahim Tatlıses'i eskisi gibi sağlıklı ve enerjili görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Avşar ise, "Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. İbrahim bey bizi onurlandırdı. İbrahim bey bizim her zaman başımızın tacıdır." diye konuştu. Avşar, İbrahim Tatlıses'in "Eski filmlerimizden bahsediyor ve anılarımızı yad ediyoruz" ifadesiyle ilgili "Hayatta eski diye bir şey yoktur. Tarih tekerrürden ibarettir." dedi.

Hülya Avşar'la Buluşan İbrahim Tatlıses, Adına Şarkı Yazdığı Avşar'a 'Mavi Mavim' Diye Seslendi

Hülya Avşar'la Buluşan İbrahim Tatlıses, Adına Şarkı Yazdığı Avşar'a 'Mavi Mavim' Diye Seslendi

Hülya Avşar'la Buluşan İbrahim Tatlıses, Adına Şarkı Yazdığı Avşar'a 'Mavi Mavim' Diye Seslendi

Kaynak: AA / Magazin

İbrahim Tatlıses Hülya Avşar Balıkesir Ayvalık Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

hoca efendi:

Edepsiz davranislarinizdan dolayi genclere zinayi tesvik edip memlekete hastalik yaydiniz. turkulerinizde hayasizca Yaradanin ismini kulanip miletin duygulariyla oynadiniz, cehenemde cayir cayir yanin ! .

30
5
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal 2018:

ikisi de cahil , topluma faydasi olmayan 2 tip, biri mafya oteki disi bocek.

31
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bunların ahiretleride yıkılmış,bu sayfada defalarca uyarıyorum ama,benim dediklerime fazla deger verenleri ne yazıkki tam göremiyorum.herkes bu dünyada hürdür.ancak hesap yeri burası degil ahirettir..orada birbirimizle tekrar görüşecegiz.

28
3
yanıtYanıtla
Karakurt Ali:

YA BAŞKA ŞEKİLDE ( Miyaw-Miyaw) DİYE SESLENSEYDİ , NE OLURDU ACABA. ??? HABERE BAK HİZAYA GEL.

16
3
yanıtYanıtla
tacetttin ark:

TENCERE yuvarlanmış kapağını bulmuş 2 tane kafa yapısı ve hareketleriyle türk toplumunun içine edip insnalığa rezillikten başka birşey bırakmayan nadan nobran insanın boş lakırtıları salla gitsin

15
2
yanıtYanıtla
ZİNA BİNA:

TEKRAR EVLENSİNLER. .

12
4
yanıtYanıtla
AyNur:

Tekrar derken??? Onlar daha önce evlenmedilerki

yanıt7
yanıt0
AyNur:

Tekrar derken?? Onlar daha hiç evlenmedilerki

yanıt7
yanıt0
ZİNA BİNA:

O DAHA KÖTÜ. .

yanıt2
yanıt0
hüseyin kaya:

bunlarda onur yok arkadaş midesizler

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title