Haberler

İbrahim Tatlıses, Amerika'da Ameliyat Olacak

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses, kafasındaki kemik parçasından kurtulmak için Amerika'da ameliyat olacak.

14 Mart 2011 gecesi Maslak’ta silahlı saldırıya uğrayan ve başından vurulan ünlü sanatçı, uzun bir tedavi süreciyle sağlığına kavuşmuştu. Ancak kırılan kafatası kemiğinin parçalarından biri, risk taşıdığı için çıkarılmamıştı.

FELÇ OLAN SOL KOLU İÇİN OPERASYON GEÇİRECEK

Tatlıses, o kemiğin çıkarılması için Ramazan Bayramı’ndan sonra Amerika’ya gidecek ve bir kez daha ameliyat masasına yatacak. Saldırıdan sonra sol tarafı felç olan sanatçı, bu operasyonla sol kolunun hareket kabiliyetini yeniden kazanmayı hedefliyor.

İlgili Haberler

İbrahim Tatlıses, kızı Elif Ada’nın fotoğrafını “Benim kızımdır diye demiyorum çok temizdir” notuyla Twitter’da paylaştı. Sanatçı, tweet’lerinde Gazze’ye saldıran İsrail’e de ateş püskürdü: “Hadi gel şu İsrail’in yaptıklarının yanında öz kızını sev. Nasıl seveceksin orada bebeler öldürülürken.”

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri İbrahim Tatlıses 14 Mart Maslak Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

Sadri:

Yalaka gebermedi gitti

19
27
yanıtYanıtla
pınarr:

yüce önder demişki beni türk doktorlarına emanet ediniz

18
23
yanıtYanıtla
F B:

Allah yaşamanı istiyor sen yaşadıkça bazıları kahır oluyor.

19
10
yanıtYanıtla
ALİ GEL:

TAYYİP YALAKASI.İNSANLARA ÇEKTİRDİĞİN ACILAR KARŞISINDA YAŞADIKLARIN AZ BİLE.

4
14
yanıtYanıtla
GÖKHAN HACIBEKİR:

ÖNCELIKLE SAYIN DEĞERLİ İBRAHİM TATLISES BEYEFENDİYE ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR VERMESİNİ CANDAN YUREKTEN DİLİYORUM SAMIMIYETIMLE SÖYLUYORUM İBRAHIM TATLISES BEYEFENDİ DEGERLI HALKIMIZN BEYEFENDİSİ ALLAH BINKERE RAZI OLSUN TÜM DUALARIM İBRAHIM TATLISES BEYLE ALLAHIN İZNIYLE SAGSALIM AMELIYATI ATLATIP ESKI SAGLIGINA KAVUSMASINA DUACIYIM İBRAHIM BEY ABIME ŞÜKRANLARIMI SUNARIM KÜÇÜKCEKMECE TEPEÜSTÜNDEN EN İÇTEN SAYGILARIMLA GÖKHAN HACIBEKİR

17
0
yanıtYanıtla
ELTON:

ALLAH SIFA VERSIN INSALLAH.IBO BIR DEYER.COOOOOK SEVIYORUZ

10
5
yanıtYanıtla
karaayvat 25 aydoğan:

allah şifalar versin ibo vurulduktan sonra müzik ve magazin piyasası bitti bundan sonra eski hali olmaz ama yinede inşallah birazda olsa iyileşir diyorum. unutmayalımki ibo türkiyede bir degerdir .çok yazık ettiler iboya rabbim şifalar versin diyorum herkese selamlar

10
0
yanıtYanıtla
DEMİŞ Mİ? DENMİŞ Mİ ?:

ATATÜRKÜN BENİ TÜRK DOKTORLARINA EMANET EDİN DİYE BİR SÖZÜ HİÇ OLMAMIŞ BUNU TARİHİN ARKA ODASINDA VE DE BAŞKA TV LERDE DE DEDİLER. BU SÖZÜN NEREDE KİMLERLE İKEN DENİLDİĞİNİ KİMİN HATIRATINDA OLDUĞUNU YAZSIN BİLEN VARSA ?

2
3
yanıtYanıtla
emre genismobilWeb@haberler.com:

Imparotor isallah ilesir o guzel sesini ozledik imparatorsun sen ibo abi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title