Haberler

İbrahim Bilgin, Vali Vasip Şahin'i Ziyaret Etti

Düzceli Fotoğraf Sanatçısı AK Parti eski İlçe Başkanı Mali Müşavir İbrahim Bilgin İstanbul Valisi Vasip Şahin’i makamında ziyaret etti.

Düzceli Fotoğraf Sanatçısı AK Parti eski İlçe Başkanı Mali Müşavir İbrahim Bilgin İstanbul Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti.

Düzce'de de Vali olarak görev yapan İstanbul Valisi Vasip Şahin Düzce'den gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

İstanbul Valisi Vasıf Şahin'in misafir ettiği Mali Müşavir İbrahim Bilgin görüşme ile ilgili olarak şunları söyledi. Bilgin, "Sayın Valimiz ile ilgili hukukumuz oldukça eskilere dayanır. Kendisi ile Akçakoca Kaymakamlığı döneminde tanıştık. Daha sonra 2002 yılında ilk fotoğraf sergimin açılışını Düzce Vali Yardımcısı olarak yaptılar. 2010 yılında da eşimin işyerinin açılışını yaptı. Yine Düzce İl Genel Meclisi Üyesi olduğum dönemlerde kendisi ile çalıştık. Çok verimli bir çalışma dönemi oldu. Özellikle Karadeniz'de ilk olan yapay resif projeme verdiği destekle, projenin hayata geçmesinde önemli katkıları olmuştur. Birlikte çalışmak, güzel hizmetlere imza atmak fırsatları bulduk. Bunlar aynı zamanda dostluğumuzu pekiştirdi. Bu ziyaretle anıları tazeledik gelecek için güzel dileklerde bulunduk. Kendisinin tüm Düzceli dostlara selamı var" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vasip Şahin İstanbul Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title