Haberler

İBB Başkanı İmamoğlu'nun "Görevden alınabilirim" sözlerine CHP'den ilk yorum: Gönlü rahat olsun

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki seçimlerde kazanması durumunda kendi görevine son verilebileceği yönünde açıklamada bulundu. İmamoğlu'nun bu sözleriyle ilgili CHP'den de yorum geldi. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Erdoğan önümüzdeki seçimi kazanamayacağı için, başkanımız görevine gönül rahatlığıyla devam edebilecektir" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 seçimleriyle ilgili yaptığı yorumda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçilmesi durumunda kendisinin görevden alınabileceğini öne sürdü. İmamoğlu, İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerini anımsatarak "Seçimi iptal edebilecek zihniyete sahip bir sistem her şeyi yapabilir" ifadelerini kullandı.

SİYASETTEN MEN ENDİŞESİ

Kendisini siyasetten men edebilecek bir davayla karşı karşıya olduğunu belirten İmamoğlu, davanın arkasında "siyasi gerekçeler" olduğunun altını çizdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023'te seçimleri yeniden kazanması durumunda görevinden alınabileceğini kaydetti.

CHP'DEN İLK YORUM: GÖNLÜ RAHAT OLSUN

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuya ilişkin açıklamada bulundu. Öztrak, İmamoğlu'nun sözlerine ilişkin, "Erdoğan önümüzdeki seçimi kazanamayacağı için belediye başkanımız da görevine gönül rahatlığıyla devam edebilecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman?
500

Yorumlar (50)

Idris Bozkurt:

Merak etme Ekrem bey, Tayyip Erdoğan seni görevden almayacak... İstanbul halkı seni görevden alacak. Korkmana gerek yok. Alnının hakkıyla çıkacaksın..

847
193
yanıtYanıtla
Kemal Reis:

Enteresan bir seçim olacak.Bu kadar yıkıma rağmen seçim alabiliyorsa,varsın alsın.Ama hep beraber göreceğiz.İdris Bozkurt sana gelince,senin gibi bayağı trol var bu ülkede.Ne yapalım seçime kadar katlanacağız….

yanıt4
yanıt14
arda akkaya:

Boş yapma kardeşim ülke batmış hala uyanamissin

yanıt4
yanıt17
Halit:

buda amma baydı beceriksizliğini başkasına atıyor

843
173
yanıtYanıtla
Mavi Mavi:

Faik;Ekrem bile bu konuda emin değil,sen nasıl eminsin?Ekrem'in gönlü rahat olsun;Erdoğan tekrar kazanırsa kesin chp'nin başına o gelecek!

472
68
yanıtYanıtla
Emre Bora:

Bu kezde faik bey balıkçıya gitti sanırım, bunu ancak ordan yazarsa anlaşılır olur.. Zira 6'lı masanın adayı bile yokken ancak balıkçıdan yazılacak seyler bunlar

348
62
yanıtYanıtla
Idris Bozkurt:

Bırakın artık şu mağdur edebiyatı... 3 senedir İstanbul' da yaptığın bir iş yok. Ama konuşmaya, sızlama ve ağlamaya gelince; emin ol senin kadar laf cambazlığı yapan hiç bir siyasi parti yok. icraat sıfır, konuşma mükemmel...?

311
43
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Bu da artik Zelensky gibi davranmaya baslayacak gibi..

286
39
yanıtYanıtla
Arif Zehir :

Adamın biri İngiltere’ye gidip diyor ki kazanamazsak görevime son verilecek yardım edin AĞABABALARIM diye AĞLIYOR.

276
31
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Teşekkürler Ekrem bizlere CHP iktidar olursa hiçbir şey yapamayacağını önceden gösterdin. Sana gelince sen daha ömür billah İstanbula başkan olamazsın. Çünkü tüm zamanların en beceriksiz belediye başkanı olarak tarihe geçtin.

127
45
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title