Haberler

Hüseyin Aslan Yine Unutmadı

İş yaşamının dışında hayırsever kimliği ile de İzmirlilerin gönlünde taht kurmuş olan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, seçim döneminde kendisine akülü araç hediye ederek, yatağa ve evine mahkum kalmamasını sağladığı 28 yaşındaki Recep Kurt'u evinde bir kez daha ziyaret etti, ihtiyacı olup olmadığını sordu.

İş yaşamının dışında hayırsever kimliği ile de İzmirlilerin gönlünde taht kurmuş olan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, seçim döneminde kendisine akülü araç hediye ederek, yatağa ve evine mahkum kalmamasını sağladığı 28 yaşındaki Recep Kurt'u evinde bir kez daha ziyaret etti, ihtiyacı olup olmadığını sordu.

Aslan, dört yıl önce Çeşme'de geçirdiği bir deniz kazası sonucunda omuriliği zedelenerek bedensel engelli hale gelen Recep Kurt ve babası Muzaffer Kurt ile Bayraklı'nın Gümüşpala semtindeki evlerinde sohbet edip, dertleşti. Aslan, bedeninin yüzde 98'i engelli olan Recep'in kaza sonrasına en çok ihtiyaç duyduğu ve belediye dahil sayısız kişi ya da kuruluşa başvurarak talep ettiği akülü aracı hediye etme imkanı bulmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Keşke böyle bir kaza hiç yaşanmamış olsaydı. Ancak yine de buna da şükürler olsun ki, dört yıl önceki durumundan katbekat daha iyi. Şu an en azından elini, kolunu hareket ettirebiliyor, oturabiliyor. Akülü araç sayesinde de gün içinde dışarı çıkıp, birkaç eşi ve dostu ziyaret edebiliyor. Umarım ve dilerim önümüzdeki yıllarda daha da iyi olur. Bu enerji ve istek Recep'te fazlasıyla var. Çok değerli bir aileye de sahip" dedi.

"KEŞKE HÜSEYİN ASLAN GİBİ 100 KİŞİ OLSA…"

Aslan'ın kendisine sadece araç hediye etmediğini, her fırsatta yanında olduğunu, desteklerini esirgemediğini belirten Recep Kurt ise, "Ayda 700 lira engelli maaşı alıyorum oysa benim sadece vücudumdaki yaraların tedavisi için aylık 400 lira medical masrafım var. Bunun dışında babamın emekli maaşı ile geçinmeye çalışıyoruz. Hüseyin Başkanım sağolsun bizi hiç yalnız bırakmıyor. Onun duyarlılığına, onun ilgi ve alakasına sahip 100 kişi olsa bu ülkede engellilerin durumu çok farklı olurdu" dedi. Baba Muzaffer Kurt da, Aslan'a desteklerinden dolayı teşekkür etti, "Kapımız her zaman sonuna kadar açıktır size" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Kurt Hüseyin Aslan Recep Kurt Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title