Haberler

Horasan'daki Selde Anne ile Dört Çocuğu Yan Yana Toprağa Verildi

Saçlık Köyünde evleriyle birlikte sele kapılarak ölen aynı aileden 6 kişinin cenazesi, Erzurum'da Adli Tıp'ta yapılan otopsinin ardından altı ambulansla Horasan ilçesine getirildi.

Saçlık Köyünde evleriyle birlikte sele kapılarak ölen aynı aileden 6 kişinin cenazesi, Erzurum'da Adli Tıp'ta yapılan otopsinin ardından altı ambulansla Horasan ilçesine getirildi. Kazım Karabekir mahallesindeki Merkez Cami avlusunda bekleyen yaklaşık 2 bin kişi tarafından gözyaşlarıyla karşılanan canezeler bir ilköğretim okulundan alınan öğrenci masalarının üzerine kondu. Cenaze töreninde Sağlık Bakanı Recep Akdağ, MHP Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay, AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Kavaz, Vali Sebahattin Öztürk, İl Genel Sekreteri Selami Altınok, Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, İl Jandarma Komutanı Mustafa Soysal, Horasan Kaymakamı Mahmut Ağbal, MHP İl Başkanı Zekai Kaya, AKP İl Başkanı Murat Kılıç hazır bulundu. Bakan Akdağ, eşi ve dört çocuğunu kaybeden Ziya Kocabaş'ı sarılarak teselli etti ve başsağlığı dileğinde bulundu. İmam Mehmet Seven, kadınlar için ayrı, erkekler için de iki ayrı cenaze namazı kıldırdı. Kadınlar ise namaza katılmadı ve dışardan izlemekle yetindiler.

Anne Keziban Kocabaş (46) ile çocukları Aysel (18), Cüneyt (12), Sezer (10) ve Yusuf Kocabaş'ın (7) canazeleri, Horasan ilçe merkezindeki Asri Mezarlıkta yanyana toprağa verildi. Mahide Kocabaş'ın (62) cenazesi ise toprağa verilmek üzere Saçlık Köyüne götürüldü.

HORASAN- Erzurum- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title