Haberler

    Hobbs & Shaw ve Hızlı ve Öfkeli 9 Filmlerinden Bomba Haberler

    The Rock, Hızlı ve Öfkeli serisinin ilk bağımsız filmi olacak Hobbs & Shaw'dan yeni bir fotoğraf paylaşırken; Vin Deisel da Hızlı ve Öfkeli 9 çekimlerinin ne zaman başlayacağını duyurdu.

    Hollywood'un en çok kazanan aktörlerinden biri olan Dwayne "The Rock" Johnson, aksiyon filmleri tarihinin en unutulmaz serilerinden biri olan Fast & Furious'un ilk bağımsız filmi olacak Hobbs & Shaw'dan yeni bir görsel paylaştı.

    Johnson, filmle ilgili olarak 'Bütün kariyerim boyunca bunu bekliyordum.' derken, 'Bu, benim için bir filmden fazlası.' diyerek beklentileri iyice yükseltti. Hobbs & Shaw filmi adından da anlaşılabileceği gibi Dwayne "The Rock" Johnson'ın canlandırdığı Luke Hobbs ve Jason Statham'ın canlandırdığı Ian Shaw karakteri üzerine yoğunlaşacak.

    Johnson ve Statham'ın yanı sıra filmde Marvel Sinematik Evreni'ndeki Heimdall karakterinden hatırladığımız Idris Elba, Vanessa Kirby, Eiza González ve Eddie Marsan gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Deadpool 2 ve John Wick filmlerini de yönetmiş olan David Leitch üstlenecek. Hobbs & Shaw, 2 Ağustos 2019'da seyircilerle buluşacak.

    Bununla birlikte Fast & Furious serisinin belki de bir numaralı karakteri olan Dominic Toretto'yu canlandıran Vin Diesel, Instagram üzerinden paylaştığı video ile serinin Hızlı ve Öfkeli 9 çekimlerinin gelecek ay Londra'da başlayacağını duyurdu. Paylaşılan videoda Toretto'nun eşi Letty Ortiz'i canlandıran Michelle Rodriguez de yer alıyordu.

    Gelen bilgilere göre Hızlı ve Öfkeli 9 filminde yönetmenlik koltuğuna Fast & the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five ve Fast & Furious 6 filmlerini de yönetmiş olan Justin Lin oturacak. Lin serinin neredeyse yarısını çektiği için karakterleri ve filmin dokusunu oldukça iyi biliyor. Fast & Furious 9'un 10 Nisan 2020'de vizyona girmesi planlanıyor.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Jason Statham Hollywood Ian Shaw Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title