Haberler

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkan'dan Alaca Myo'ya Ziyaret

Prof. Dr. Alkan: "Alaca'daki yerleşke tamamlanınca öğrenciler güzel bir eğitim alanına kavuşmuş olacak"

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, "Alaca'daki yerleşke tamamlanınca öğrenciler güzel bir eğitim alanına kavuşmuş olacak" dedi.

Rektör Alkan, beraberinde Alaca Belediye Başkanı Esat Eyvaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Turgay Happani ve İl Sağlık Müdürü İsmail Yücel ile Alaca Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret etti.

Çalışmalarla ilgili MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kaya'dan bilgi alan Prof. Dr. Alkan, bölümleri de ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.

Alaca'ya yeni bir yerleşke yapıldığını hatırlatan Alkan, çalışmaların hızlı bir şekilde devam etmesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. İlçede yeni bölüm ve programlar açılabileceğini ifade eden Alkan, "Bu konuda çok çeşitli talepler geliyor. Biz de imkanlar ölçüsünde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şuanda yüksekokulumuzda öğrenci doluluk oranı gayet iyi durumda. Alaca'daki yerleşke tamamlanınca öğrenciler güzel bir eğitim alanına kavuşmuş olacak" diye konuştu.

Rektör Alkan, Alaca MYO'nun ardından Belediye Başkanı Eyvaz'ı da makamında ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Esat Eyvaz Hitit Üniversitesi Reha Metin Alkan Turgay Happani Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title