Haberler

Hilvan'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde mahalle muhtarlıkları ve ihtiyar heyetleri, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılabilmesi için değerlendirme toplantısı yaptı.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde mahalle muhtarlıkları ve ihtiyar heyetleri, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılabilmesi için değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Haşmet Günay tarafından hazırlanan sunu ile seçim kanunu ve alınacak tedbirler anlatıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Uğur Sezer, ilçede güven içerisinde huzurlu bir seçim dönemi geçirmeyi arzu ettiklerini kaydetti. Sezer, "Seçime katılan bütün adaylara başarılar diliyorum. Seçimlerin Hilvan için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu seçimler kapsamında partilerin açacakları seçim bürolarının da güvenliğin sağlanabilmesi için Kaymakamlığımıza bildirimde bulunmaları gerektiğini tekrar hatırlatıyorum. Sesli propaganda ve reklam amaçlı afişlerin de gürültü kirliliği yaratmayacak şekilde kullanılmasını özellikle rica ediyorum. Başta Kaymakamlık olmak üzere ilgili tüm kurumlar her partiye eşit ve adil bir yaklaşım sergileyecektir" dedi.

Konuşmasının sonunda toplantıya katılanlara tek tek teşekkür eden Kaymakam Sezer, katılımcılarla seçim güvenliğiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Hilvan Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Kaymakam Sezer'in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Bozcaarmutlu, İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Yüksek, İlçe Yazı İşleri Müdürü Sadık Aybar ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile belediye başkan adayları katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Sezer Şanlıurfa Hilvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title