Haberler

Herkesin Merak Ettiği Soru: Sümeyye Erdoğan'ın Gelinliğini Kim Dikti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın düğünü ve gelinliği cumartesi gününden bu yana sosyal medyanın en çok konuşulan konularından oldu.

TERCİHİNİ SADELİKTEN YANA KULLANDI

Cumartesi günü hayatını Selçuk Bayraktar ile birleştiren Sümeyye Erdoğan altı tafta üstü dore ve lama işleme detaylı sade bir gelinlik giydi. Gelin çiçeğinde de Sümeyye Erdoğan'ın tercihi sade beyaz bir buketten yana oldu.


GELİNLİĞİN TASARIMCISI KİM?

Henüz Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğinin tasarımcısına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Ancak akıllara ilk gelen isim Emine Erdoğan'ın modacısı Tanju Babacan oldu. Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğini tamamladığı türbanındaki tarz Emine Erdoğan'ın başörtü tercihlerine oldukça yakındı. Benzerlik Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğini Tanju Babacan mı tasarladı sorularını getirdi.


ERDOĞAN'LARIN MODACISI TANJU BABACAN KİMDİR?

Emine Erdoğan'ın modacısı Tanju Babacan, kamuoyunda 'kırmızı sakallı modacı' olarak biliniyor. Almanya Roth doğumlu olan Tanju Babacan, Abhaz kökenli bir ailenin üyesi. 28 Eylül 1968 yılında doğduğu Almanya'da 7 yaşına kadar yaşadıktan sonra eğitim hayatına İstanbul'da başlamak üzere Türkiye'ye temelli dönüş yaptı. Lise yıllarında çizim yeteneğinin keşfedilmesi üzerine dönemin en önemli okullarından Mediha Yener Stilistlik ve Modelistlik Okulu'nda eğitim aldı. 12 Mart 2013 tarihinde kurduğu kurduğu "RED BEARD by Tanju Babacan" markasıyla adını duyurdu.


EMİNE ERDOĞAN'LA ÇALIŞMA HİKAYESİ

Pek çok ün­lü is­me kı­ya­fet ta­sar­la­yan Ba­ba­can, Ku­r'an oku­ma­ya baş­la­dık­tan son­ra dün­ya gö­rü­şü­nün de­ğiş­tiği­ni söy­lü­yor. Kır­mı­zı­ya bo­ya­lı sa­ka­lıy­la dik­kat çe­ken ve kendini 'modern eşcinsel' olarak tanımlayan Ba­ba­ca­n, Emine Erdoğan'la çalışma hikayesini ise şöyle anlatıyor: "Evet, hanımefendi ile çalışıyoruz. Kendisi beni ağırladı, birlikte bir çalışmamız var. Bu sorunuza bu kadar cevap vermek istiyorum. Giyim insanların şahsına özeldir. Meşrebinizin ve lezzetinizin uyması önemlidir. Herkesin kendine has bir tarzı vardır."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emine Erdoğan Almanya Magazin Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title