Haberler

Hercai Reyyan ölüyor mu? Hercai kitabında Reyyan ölüyor mu? Ebru Şahin Hercai dizisinden ayrılıyor mu? Hercai Reyyan öldü mü?

Güncelleme:

ATV'nin rayting rekorları kıran dizisi Hercai Reyyan ölüyor mu? Reyyan ve Azize arasında yaşanan gerilimin ardından bu hafta ortalığın iyice karıştığı görülüyor. İzleyiciler bu nedenle Reyyan karakterini canlandıran Ebru Şahin'in diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor. Peki, Hercai Reyyan öldü mü? Ebru Şahin Hercai dizisinden ayrılıyor mu?

ATV'nin rayting rekorları kıran dizisi Hercai Reyyan ölüyor mu? Reyyan ve Azize arasında yaşanan gerilimin ardından bu hafta ortalığın iyice karıştığı görülüyor. İzleyiciler bu nedenle Reyyan karakterini canlandıran Ebru Şahin'in diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor. Peki, Hercai Reyyan öldü mü? Ebru Şahin Hercai dizisinden ayrılıyor mu? Ebru Şahin kimdir, nereli? Hercai Reyyan ölüyor mu? Ebru Şahin Hercai dizisinden ayrılıyor mu? Hercai Reyyan öldü mü? Ebru Şahin kimdir, nereli? İşte detaylar haberimizde...

HERCAİ REYYAN ÖLÜYOR MU?

Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Reyyan'ı canlandıran Ebru Şahin'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı Hercai'nin yeni bölümünde netlik kazanacak.

HERCAİ KİTABINDA REYYAN ÖLÜYOR MU?

Merak edilen sorulardan biri de kitapta neler olduğu. Reyyan'ın yıllarca babası sandığı Hazar Bey'in Reyyan' ın odasına gelip de her şeyi anlatması ile Hercai kitabının sonu gelir. Reyyan, Bedirhan' ın Miran ile kendinin ortak kardeşi olduğunu anlar. Evlendiği ve sevdiği adam olan Miran'ın gerçek kardeşi olmadığına şükreder. Bu gerçekleri Miran'ın bilmesini istemez e zamanı geldiğinde ona tüm gerçekleri kendi anlatacağını söyler. Sırtından bıçaklanan Miran'ın yanına hastaneye koşarak, onu affettiğini artık gözlerini açması için yalvardığını ve gerçekleri hasta yatağında Miran uyurken mırıldanması ile kitabın sonu gelir.

HERCAİ EBRU ŞAHİN KİMDİR?

Hercai dizisinin Reyyan'ı Ebru Şahin,1994 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi alan Ebru Şahin, ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kan Parası filmi ile yaşadı.

Daha sonra Babam filmi ve Savaşçı dizisinde rol aldı. Ebru Şahin, son olarak Star Tv'de yayınlanan, başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver gibi önemli isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer aldı ve dizide Burcu karakterini canlandırdı.

Ebru Şahin son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Reyyan karakterini canlandırmaktadır.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? (65. BÖLÜM)

Miran, Reyyan'ın ölümle yüz yüze geldiğini öğrenir. Bütün olanların sorumlusu Füsun'dur ve Miran ona bedel ödetecektir. Ve Reyyan'ın hastalığı, Hazar ve Azize arasında yeni bir kapıyı açar. İntikam almak için Cihan'a anlaşma teklif eden Füsun, Şadoğlu ailesini bir arada tutan her şeyi, tek tek yok etmeye yemin eder. Reyyan'ı kurtarmak için çabalayan Miran, vakıfta çıkan yangınla sarsılır. Cihan, Füsun'un anlaşma teklifini kabul edecek mi? Azize, yıllar sonra kavuştuğu oğlu Hazar'la arasındaki duvarları yıkmayı başarabilecek mi? Büyük bir kaosun ortasında kalan Reyyan, canı pahasına doğurmak istediği Umut'tan vazgeçmek zorunda kalacak mı?

"Biz geldik, bizim şehrimize..."

Doktorun son anda verdiği haberle bir mucizenin kapılarını aralayan Reyyan ve Miran tedavi için İstanbul'a giderler. Küçük kızlarını Hazar'a emanet edip onlarla birlikte İstanbul'a giden Zehra'nın yanı sıra, Fırat ve Zeynep'te yanlarındadır. Bu sırada Reyyan'ı hasta edenin Füsun olduğunu öğrenen Hazar'da hesap sormak üzere soluğu Aslanbey konağında alır. Son anda yetişen Azize oğlunu durdurmaya çalışır. İkisinin bunca yaşananın ardından ana oğul olmaya başladığını gören Füsun'u derin bir nefret duygusu sarmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Atv Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (18)

Beyza:

Bende hamile bir anneyim ve kesinlikle filmler insanları etkiliyor o kadar sıkıntı çektiler bencede reyyan ölmemeli oğluna kavuşmalı mutlu sonla bitmeli ??

3
0
yanıtYanıtla
Yeter:

Reyyan olmesin

2
1
yanıtYanıtla
Duygu Yücel:

Aynen reyyan ölmesin mutlu bitsin bitecekse de

2
1
yanıtYanıtla
Hatice bedir:

Reyyan ölmesin lütfen o ölse tüm arkadaşlarım izlem yecek

yanıt1
yanıt0
Sona:

Lütfen Reyyan ölmesin her şey güzel bitsin lütfen lütfen

2
1
yanıtYanıtla
Elif:

Bencede böyle bitmemeli ebru şahin yoksa dizide yok

yanıt1
yanıt0
Selvinaz:

Reyyan ölürse dizi anlamsiz biter.Bunca yashananlar boshuna olur.Mutlu bitmeli.Insanlara ilham oluyor diziler gercek güzel bir ask ölümle sonlanmamali

0
2
yanıtYanıtla
Gulbahar:

Bu dizide Reyyan olurse hayatta gercek sevginin sonunda olume eltecegi. Ban asla gormicam sonra bu dizini.Gercek hayat bunca zorlukdan sonda ebedi olmak zorunda

yanıt0
yanıt0
Hayat:

Reyyan ölmesin lütfen mutlu son olsun

2
0
yanıtYanıtla
Joseph Ege mengi:

Reyyan ölmesin evet ama adı üstünde intikam dan doğan bir aşk masalı finalde umut doğacak reyyan ölecek aradan yıllar gececek hazar ve miran ahizeyi affedecek ve mutlu sonla ekran başına veda edecek.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title