Haberler

Hercai canlı izle! Hercai ATV Canlı yayın izle! Hercai yeni bölüm full HD izleme linki!

Güncelleme:

Hercai bu akşam 62. Bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hercai 62. bölüm izle! Hercai dizisinin 61. bölümü ardından Hercai 62. bölüm fragmanı da yayınlandı Hercai canlı izle! Hercai ATV Canlı yayın izle! Hercai yeni bölüm full HD izleme linki! Hercai 62. Bölüm full HD izleme linki!

Hercai bu akşam 62. Bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hercai 62. bölüm izle! Hercai dizisinin 61. bölümü ardından Hercai 62. bölüm fragmanı da yayınlandı Hercai canlı izle! Hercai ATV Canlı yayın izle! Hercai yeni bölüm full HD izleme linki! Hercai 62. Bölüm full HD izleme linki! Hercai ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar haberimizde…

HERCAİ CANLI İZLE ATV!

HERCAİ 62. BÖLÜM İZLE!

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sırlar gün yüzüne çıkıyor

Reyyan, verdiği zor kararın ardından yapılacak işler için kolları sıvamıştır. Kız çocuklarını okutmayı hedefleyen Umut Şadoğlu Vakfı hayata geçmeli, aile içindeki sorunlar çözülmeli, düşmanlıklar sona ermelidir. Umut'a elinden geldiğince güzel bir dünya bırakmalıdır... Şirketle ilgili anlaşmazlıklar yüzünden Fırat'la gerilen Miran ise karısındaki huzursuzluğu hissetmekte ve bunun sebebini bulmaya çalışmaktadır. Öte yandan Hazar, Azize'den çekip gitmesini istemiştir. Azize'nin ise tek bir şartı vardır. Füsun, Azra'yı yeniden kazanmanın peşindeyken Dilşah ise Reyyan'dan kurtulmanın yollarını arar. Vakıf için düzenlenen yemekte sırlar gün yüzüne çıkarken Dilşah'ın bulduğu bir belge Reyyan'ı güç durumda bırakacaktır.

HERCAİ SON BÖLÜM İZLE!

HERCAİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Senden sonra Azra ile Miran'ı evlendireceğim!"

Dilşah, Reyyan'ın Miran'dan gizlediği gerçeği öğrenmiş, elindeki belgeyi Reyyan'a koz olarak kullanmaya başlamıştır. Fakat Reyyan ne olursa olsun kararından dönmeyecektir. Fakat Umut'a kendini unutturmayacak anlar bırakmak istemektedir. Düşmanlık ve kin yüzünden bir en basit mutluluklardan bile eksik kaldıklarını fark eder. Doğru dürüst bir düğün resimleri bile yoktur oğullarına bırakacakları. Miran, sevdiği kadının aldığı bu önemli karardan bihaber, oğlu ve karısının içlerinde hiçbir şeyin uhde kalmaması için harekete geçer. Yarım kalan ne varsa tamamlayacaktır. En başta da düğün. Bu büyük sevdayı, bir düğünle taçlandıracaklardır. Onlar mutluluklarını tamamlayacak bir düğünün hazırlıkları için uğraşırken, Azat ve Gönül'de aşkları ve hayatları adına çok önemli bir karar alırlar. Aldıkları bu karar, küllenmiş kinlerin yeniden alevlenmesine neden olacak, Reyyan ve Miran'ın barış ve huzur için inşa ettikleri yeni ortamı çatırdatmaya başlayacaktır.

HERCAİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hercai Atv Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title