Haberler

Hepşen Erginakın'a Liverpool'dan Büyük Ödül

Dünyada 77 ülkede 1500'den fazla ülkede hizmet veren ActionCOACH işletme koçluğu firması geçtiğimiz ay Liverpool İngiltere'de, Avrupa'da bulunan işletme koçlarının katıldığı bir konferansa ev sahipliği yaptı.

Verilere göre dünyanın bir numaralı işletme koçluğu sistemi olan ActionCOACH'un Bursa'daki tek temsilcisi Hepşen Erginakın; Liverpool'da düzenlenen konferansta "Son 1 yılda en çok gelişim gösteren işletme koçu" ödülünü kazandı.

2015 yılından beri sertifikalı ActionCoach İşletme Koçu olan Erginakın; 2017-2018 yılları arasında pazarlama, satış ve sonuç çalışmalarına göre bu ödüle hak kazandı.

" Türkiye'yi İyi Temsil Ettiğime İnanıyorum"

ActionCoach Hepşen Erginakın aldığı bu büyük ödül ile ilgili şöyle konuştu;

"Toplam 34 ayrı KPI üzerinden son bir yılın rakamlarına göre sonuca giden yolda yapılan değerlendirme sonucu aldığım bu ödül beni gerçekten çok gururlandırdı. Türkiye'yi ve ülkemizde bulunan 14 ActionCOACH arkadaşımı çok iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Üç ana alanda gelişmek için ve diğer tüm çok başarılı ActionCOACH'lar arasında fark yaratabilmek için tek yaptığım çok disiplinli bir şekilde çok fazla çalışmak oldu." dedi.

Başarıya Giden Yol

Erginakın; "Sürekli öğrenmenin ve yenilikleri takip etmenin başarıda en iyi yol olduğunu düşünüyorum. Tüm konferanslara, özellikle yurtdışı konferanslarına muhakkak katılıyorum. Muhteşem kazanımlarla dönüyorum. Ve hemen bunları müşterilerimin işine uyguluyoruz. Üç kez İngiltere, bir kez Kanada konferansına katılma fırsatım oldu. Ağustos ayında Avustralya'da 25. Yılımızı kutlayacağız. Ayda konumla ilgili en az 4 kitap okuyorum. Müşterilerime de okutuyorum. Bu şekilde çalışmaya devam edeceğim. Ödüller de başarımın tasdiki oluyor." şeklinde konuştu.

Kendisi de Avrupa'nın en iyi koçlarından "daha başarılı olmak" konusunda koçluk alan Erginakın; "İşletme koçluğunun önemine, gerekliliğine ve faydasına o kadar çok inanıyorum ki kendimi daha çok geliştirmek için Avrupa'nın en iyi koçlarından haftada bir saat işimle ve kendimle ilgili koçluk alıyorum ve bundan asla vazgeçmeyi düşünmüyorum. " dedi.

ActionCOACH Erginakın; son olarak şunları söyledi:

"Siz de işinize dışarıdan bakan tarafsız bir gözle her hafta bir araya gelip işinizi geliştirmek; size daha çok zaman, para ve daha iyi bir ekip kazandırmak için en az sizin kadar heyecanla ve hevesle birlikte kol kola yürüyecek bir yol arkadaşını hak ediyorsunuz. Hiç durmayın… Hayal edin… Hedefleyin …Planlayın …Aksiyon alın… İşletme koçunuz her zaman yanınızda olacak!".

Kaynak: Bültenler / Güncel

Liverpool Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title