Haberler

"Hemşireye Taciz" Davasında, Belediye Başkanı'nın 25 Yıl Hapsi İsteniyor

Güncelleme:

İş bulma bahanesiyle kandırdığı hemşireyi taciz ettiği iddia edilen Taşkesti Belediye Başkanı için 25 yıl hapis cezası istendi.

Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti beldesinin Belediye Başkanı Saim Çevik hakkında, bir hemşireye yönelik olarak "basit cinsel saldırı", "hürriyeti tahdit" ve "kasten yaralama" suçlarından hakkında 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede hemşire T.D'yi iş bulma bahanesiyle Bolu'ya çağırdığı belirtilen Çevik'e yönelik taciz ve diğer suçlamalar ayrıntı olarak anlatıldı.

ARABADA ÖPMEYE ÇALIŞMIŞ

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı İddianameye göre Saim Çevik ile İstanbul'daki hemşire T.D, Facebook'ta tanıştı. Başkan Çevik, T.D'ye siyasi çevresini kullanarak iş bulacağını söyleyerek Bolu'ya çağırdı. Özel bir hastaneye de iş başvurusu yaptı. Bolu'da bir kafede buluştular. Çevik "Gezip eğlenmeyecek miyiz?" diyerek T.D'ye Akçakoca'ya gitmeyi teklif etti. Ancak T.D kabul etmedi. Başka bir içkili mekana gittiler. Bir süre alkol aldıktan sonra mekandan ayrıldılar. Arabaya bindiklerinde belediye başkanı Çevik oynamaya başladı ve T.D'yi öpmeye çalıştı. Daha sonra da dansöz oynatılan başka bir mekana daha gittiler. T.D'nin iddiasına göre Çevik buraya kendisini zorla götürdü ve zorla içki içirmeye çalıştı.

"BU EV SENİN"

Buradan ayrıldıktan sonra da Başkan kızı Bolu'daki evine götürdü. "Seni bu halde eve göndermem. Aileni ara arkadaşlarının yanına gittiğini söyle. Bundan sonra senin arkandayım, bu ev senin" diyerek hemşireyi ikna etmeye çalıştı. Kaçamayacağını anlayan T.D ise eve girerek kendini tuvalete kilitledi. Cep telefonundan bir yakınına konum atarak yardım istedi.

"ŞİKAYETÇİ OLMA, BİTERİM"

Bu sırada da camdan atlayarak kaçmaya çalıştı ve yaralandı. Başkan Çevik, hemşire T.D'yi tekrar eve sokarak "Ne yaptın sen! Seni mahvederim" diyerek korkutmaya çalıştı. İbrahim diye bir yakınını arayarak "Bu kız beni bitirdi. Camdan atladı. Çabuk gel. Ben burada değilim. Bu olayı sen yapmış olacaksın" dedi.

"TUZAK KURDULAR"

Hemşire T.D'yi "Şikâyetçi olmayacaksın, itibarım biter. Seni mahvederim" diyerek korkutmaya çalışan Çevik, daha sonra evi terketti. Yaralı hemşire de evden kaçarak çevredekilerden yardım istedi.

Belediye Başkanı Çevik, yemek ve eğlence teklifinin T.D'den geldiğini söyleyerek kendisine tuzak kurulduğunu iddia etti.

(Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Taşkesti Mudurnu Bolu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title