Haberler

Helin Avşar'dan Türk Kızılayı Yararına Anlamlı Defile

Güncelleme:

Tasarımcı Helin Avşar'ın, 'Aşkım Kapışmak Akademi' ev sahipliğinde tüm geliri Türk Kızılayı'na bağışlanan 'Kırmızı' temalı defilesi dün akşam 'Conrad İstanbul Bosphorus Hotel'de gerçekleşti.

Sunuculuğunu Aşkım Kapışmak'ın üstlendiği, Nida Bulut'un takı tasarımlarını gerçekleştirdiği ve Osman Gürsoy'un ise sergilenen kıyafetlerin açık artırmaya sunduğu defilede, oyuncu Çiğdem Batur podyuma çıktı. Koreografisini Uğurkan Erez'in gerçekleştirdiği gece de Helin Avşar, Türk Kızılayı yararına tasarladığı 30 parçadan oluşan kreasyonunu görücüye çıkardı.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Türk Kızılayı İstanbul İl Şube Başkanı İlhami Yıldırım'ın yer aldığı yardım gecesine, Hülya Avşar, Zehra Çilingiroğlu, Kaya Çilingiroğlu, TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut, Atlas Global Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy ve eşi Nisa Bozkurt Ersoy, Saba Tümer, Ayşegül Mermer'in, yanı sıra iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Defileyi destekleyen kuruluşlara teşekkür plaketlerini takdim eden Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar "Türk Kızılayı son zamanlarda de bir zalimin zulmünden kaçarak Ülkemiz'ye sığınmış olan milyonlarca mültecinin elinden tutuyor. Onlara ev sahipliği inşa etmeye çaba ediyoruz . Bu çeşit faaliyetler de bize maneviyat oluyor, dayanak oluyor . Ben halkımızın bize gösterdiği teveccühten çok memnunum. Halkımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu çeşit faaliyetleri düzenleyen kardeşlerimize de moda dünyasında aktivite gösteren, bundan elde ettikleri kazancı Kızılay'a bağışlayanlara da bununla birlikte teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Kızılayı İstanbul İl Şube Başkanı İlhami Yıldırım ise şunları paylaştı: "Helin Hanım'la Sayın Genel Başkanımızın vermiş olduğu bir iftar programında tanıştık. Türk Kızılay'ının yapmış olduğu çalışmaları anlattık. Kendisi 'Bizler de Kızılay için neler yapabiliriz?' diye söylediklerinde böyle bir proje çıktı ortaya. Aşkım Kapışmak ve akademinin de destekleriyle bu geceyi organize ettik ve bizler de bugün bu geceye katıldık. Bu geceden gelen yardımlarla da faaliyetlerimize, yardımlarımıza durmaksızın devam edeceğiz" dedi.

Aşkım Kapışmak Akademi'nin desteğiyle düzenlenen gecenin sunuculuğunu da üstlenen Aşkım Kapışmak, "Aşkım Kapışmak Akademi her yıl yaptığı gibi sosyal sorumluluk projesini bu sene Kızılay için gerçekleştirdi. Helin Avşar tasarımında elbiselerin açık arttırma ile 1 milyon 450 bin TL'ye ulaşması bizleri çok mutlu etti. İyilik ve yardım için toplanan bu meblağ adına gururluyum. Bu anlamlı geceye destek veren ve bağış yapan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Defile sonrası Osman Gürsoy ve Aşkım Kapışmak'ın gerçekleştirdiği açık artırmada Helin Avşar'ın tasarladığı kıyafetlerden 25'i ve Nida Bulut'un iki adet özel tasarım takısından, toplamda 1 milyon 4 yüz 50 bin TL bağış elde edildi.

Geceye kızı Zehra Çilingiroğlu ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile birlikte katılan Hülya Avşar, kardeşi Helin Avşar'ın tasarladığı kıyafete açık artırmada 60 bin TL satın alarak Türk Kızılayı'na bağışta bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aşkım Kapışmak Türk Kızılayı Helin Avşar İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title