Haberler

Hdp Ordu Adayları Vali'yi Ziyaret Etti

– ORDU HDP milletvekili adaylarından oluşan heyet, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

– ORDU HDP milletvekili adaylarından oluşan heyet, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

HDP Ordu İl Başkanı Vedat Şensoy, Ordu milletvekili adayları Ahmet Cevat Güney, Cahit Ongunyurt, Güngör Ataş, Turam Bayrak, Güven Atabay ve il yöneticilerinden oluşan heyet, 7 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimi için Ordu'da yürüttükleri seçim çalışmaları hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu'na bilgi verdi. Ziyarette, HDP Ordu İl Başkanı Vedat Şensoy, HDP Ordu Milletvekili adaylarının tamamının Ordulu olduğunu ifade ederek, seçim sürecinin centilmence, huzur ve sükunet içinde geçmesi için ellerinden gelen çabayı ve özveriyi göstereceklerini söyledi.

Siyasi partilerin, demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu da şöyle konuştu:

"Ordu'nun gelişmiş, kökleşmiş bir demokrasi kültürü var. Geçmiş yıllarda yapılan seçimler hep büyük bir olgunluk ve sükunet içinde geçmiş. 7 Haziran seçimlerinin de siyasi partilerimiz ve adaylar arasında geçmiş yıllarda olduğu gibi demokratik olgunluk, huzur ve sükun ortamında geçecektir. Ordu'ya ve Ordulu'ya yakışan da budur. Halkımızın iradesinin tam manasıyla sandığa yansıması için devlet olarak her türlü tedbirlerimizi aldık. İnşallah huzur ve güven ortamı içinde bu seçim sürecini yaşarız."

Heyet daha sonra Vali Balkanlıoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirip makamdan ayrıldı. - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Ahmet Cevat Güney Güngör Ataş Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title