Haberler

Hdp'li Vekiller Barışı Simgeleyen Güvercin Uçurdu

Gaziantep’te seçim çalışmalarını sürdüren HDP’li milletvekili adayları barışı simgeleyen güvercinler uçurdu.

Gaziantep'te seçim çalışmalarını sürdüren HDP'li milletvekili adayları barışı simgeleyen güvercinler uçurdu. HDP Gaziantep Milletvekili Adayı Osman Demirci, "Önceliğimiz barıştır. Her şartta, her ortamda, 'İnadına Barış' demeye devam edeceğiz" dedi.

Halkların Demokratik Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Osman Demirci ve HDP'li yöneticiler Göllüce ve Karayılan Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle toplantısı ilgi büyük oldu. Toplantı kısa sürede miting havasına bürünürken, kalabalığın önemli bir kısmını kadınların oluşturduğu dikkatleri çekti. Milletvekili Adayı Osman Demirci ve HDP'liler, toplantı öncesi barışı temsil eden güvercinleri uçurdu. Barış talebini dile getiren adaylar, barış mesajları verdi. Önceliklerinin barış olduğunu söyleyen Milletvekili Adayı Demirci, "Bugün ülkemizde ekonomiden sosyal hayata, güvenlikten adalete kadar çeşitli sorunlarla karşı karşıyayız. Ancak temel sorun, barıştır. Gerek ülkemize, gerekse de komşu ülkelere barışın egemen olmasıdır. Barış gelirse diğer sorunların çözümü de kolaylaşacaktır. Artık kimsenin ölmemesini ve anaların ağlamamasını istiyoruz. Bu nedenle önce barış diyoruz. İnadına barış diyoruz. Herkesi barış için ısrarcı olmaya, çaba göstermeye çağırıyoruz" şeklinde konuştu.

1 Kasım seçimlerinde herkesin oyunu 'barış'tan yana kullanmasını isteyen HDP Milletvekili Adayı Osman Demirci, "Seçime sayılı günler kaldı. Bu seçim sıradan bir seçim değildir. Geleceğimizi yakından ilgilendiren bir seçimdir. 1 Kasım seçimleri aynı zamanda barışın da seçimi olacaktır. Halklarımız 7 Haziran seçimlerinde oylarını barıştan yana kullandı. Sandıktan barış çıktı. Bu seçimlerde de barış isteğinin seçim sonuçlarına daha güçlü bir şekilde yansımasını istiyoruz. İnadına barış, inadına HDP" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Osman Demirci Gaziantep Göllüce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title