Haberler

Hdp'li Bilgen: 6-8 Ekim'de Türkiye'de Bir İçsavaş Denemesi Yapıldı (2)

'SARAYDAN VERİLEN KARARLA REHİN TUTULUYORLAR'HDP Eş Genel Başkan Serpil Kemalbay, Ayhan Bilgen'in yargılandığı duruşmanın ardından Diyarbakır Adliyesi önünde bekleyen gazetecilere konuştu.

'SARAYDAN VERİLEN KARARLA REHİN TUTULUYORLAR'

HDP Eş Genel Başkan Serpil Kemalbay, Ayhan Bilgen'in yargılandığı duruşmanın ardından Diyarbakır Adliyesi önünde bekleyen gazetecilere konuştu. Bilgen'in, kelepçe takılmak istenmesi nedeniyle duruşmaya katılmadığını belirten Kemalbay şunları söyledi:

"Bu adalet sarayı adı altındaki bu mekanda yapılan hukuki bir işlem değildir. Partimizi açıkçası kapatmaya ceseret edemeyen AKP saray iktidarı, milletvekillerimize yönelik olarak bu hukuksuz süreci sürdürerek, ortada hiç bir suç unsuru yokken, milletvekillerimizi rehin almaya devam ederek, aslında partimizin içini boşaltmaya çalışmaktadır. Avukatların büyük bir emek ve çabayla anlattıkları hukuki süreç sonucunda kararlar verilmiyor. Tam tersine saraydan verilen kararlarla milletvekillerimiz rehin tutulmaya devam ediyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Ayhan Bilgen Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title