Haberler

HDP Adaylarının Seçim Çalışması Yoğun Geçiyor

Güncelleme:

HDP adaylarının çalışmaları yoğunlaştı

HDP Batman milletvekili adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız ilçe, belde, köy ve mezralarda çalışmalarını sürdürdü.

Becerikli, seçim çalışmaları kapsamında Galericiler Sitesi ve kent merkezindeki alış veriş merkezlerini gezerek, halk ve esnaflar ile bir araya geldi.

Becerikli'ye HDP PM üyesi Osman Ergin ve Batman Belediyesi Eşbaşkanı Gülistan Akel ve HDP ile DBP'li yöneticiler de eşlik etti.

Galericiler Sitesi'ne yapılan ziyarete, Galericiler Sitesi Başkanı Mehmet Barış ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

HDP'nin Milletvekili Adayı Hasan Yağız da seçim çalışmalarını Hasankeyf ilçesinde devam etti. Yağız'a Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, HDP ve DBP'li yöneticiler eşlik etti.

Burada esnafları gezen Yağız ve beraberindekiler, esnaflar ile tek tek görüşerek, HDP'ye destek istedi. İlgi ile karşılanan adaylar, esnafların sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini paylaştı.

HDP'nin diğer milletvekili adayları Ali Atalan ve Ayşe Acar Başaran da seçim çalışmalarına Kozluk ilçesinde devam etti.

Adaylara HDP ve DBP'li yöneticiler eşlik etti. Adayları ilçe girişinde yüzlerce yurttaş coşku ile karşıladı.

Buradan oluşturulan konvoy ile ilçe merkezine hareket eden adaylar, ilçe merkezinde de uzun süre araçlar ile tur atarak, halkı selamladı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ayşe Acar Başaran Hasan Yağız Ali Atalan Batman Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

HDP Lİ:

DİNSİZLERE OY VERMEM MÜSLÜMAN KİMSE ALMADIMI Kİ YEZİDİLERİ VEKİL YAPACAZ OYUMU AYDIN GÖKE VERECEM . OYLAR AYDIN GÖKE

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title