Haberler

Hdp Adayları Seçim Çalışmalarına Başladı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır milletvekilli adayları, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültanı Kışanak’ı ziyaret etti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır milletvekilli adayları, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültanı Kışanak'ı ziyaret etti. Kışanak, adayların herkes adına bu yolculuğa çıktığını belirterek, herkesin umudunu taşıdıklarını ifade etti.

HDP'nin Diyarbakır milletvekili adaylarından Nimetullah Erdoğmuş, Çağlar Demirel, Ziya Pir, İmam Taşçıer, Sibel Yiğitalp, Adnan Cengiz ve Nesrin Hilal Şanlı, seçim çalışmaları çerçevesinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'ı ziyaret etti. Adaylara HDP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Ömer Önen ve parti yöneticileri de eşlik etti. Adayları kırmızı güllerle karşılayan Kışanak, seçim sürecinin barış ve özgürlük getiren bir süreç olmasını dilediğini belirtti. Adayların herkes adına bu yolculuğa çıktığını kaydeden Kışanak, "Milyonlarca insanın, özgürlük umudu olanların, barış ve demokrasi isteyenlerin ve kadın özgürlüğüne inananların gözü sizin üzerinizde. Sizler hepimizin umutlarını taşıyorsunuz. Ben bir kez daha hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum, hoşgeldiniz diyorum. Tabi ki seçim süreçlerinin yorgunluğu, yoğunluğu olacak. Bütün köyler, ilçeler, kahveler, evler, pazarlar ve iş yerleri vekillerini, adaylarını görmek isteyecek. Eminim ki yoğun bir çalışma temposu ile her yere yetişmeye çalışacaksınız. Ama inanıyorum ki 7 Haziran gecesi bu yorgunluğu unutturacak güzel sonuçlar alacaksınız" dedi.

"PROVOKASYONLARI DEŞİFRE EDECEĞİZ"

Ardından konuşan HDP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Ömer Önen ise, adayların ilk defa bugün kurumları ziyaret etmeye başladığını belirterek, şunları söyledi:

"Bugün, DTK ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etme durumumuz oldu. Yarın da diğer kurumları ziyaret edeceğiz. Yoğun bir süreç yaşıyoruz. Uzun süredir çalışmalarımıza başlamıştık. Bu süreçten sonra halkla temas çalışmalarımız olacak. Seferberlik ruhu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Aslında işimizin kolay olmadığını biliyoruz ama halkımızın bizlere verdiği destek ve güç bizi çalışmaya sevk ediyor. Artık halkların geleceğini, barışı ve demokrasiyi yaratabilecek bir HDP'nin olduğu ortada. HDP olarak provokasyonlara gelmeyeceğiz. Provokasyonları bundan sonraki çalışmalarımızda da deşifre edeceğiz." - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Nimetullah Erdoğmuş Ömer Önen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title