Haberler

HDP 4 Koldan Çalışma Yürütüyor

Güncelleme:

HDP'nin Batman milletvekili adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız'ın seçim çalışmaları devam ediyor.

HDP Batmanda seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı

HDP milletvekili adayları Ali Atalan, Saadet Becerikli, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız'ın seçim çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.

HDP'nin Ezidî kökenli Milletvekili Adayı Ali Atalan seçim çalışmaları kapsamında Batman Beşiri ilçesinde bulunan Ezidi köylerini ve çevre köyleri ziyaret etti.

Atalan'a partililer ve Avrupa Ezidi Federasyonu Eş Başkanı Leyla Ferman eşlik etti.

Atalan ve beraberindekilerin yaptığı ziyaretlerde Beşiri'ye bağlı Ezidİ köylerine geçilerek buradaki Ezidİler ile bir araya geldi.

Atalan ve beraberindekiler köy ziyaretlerinin ardından 7 Mayıs'ta Şengal'de gerçekleştirdiği eylem sonucu yaşamını yitiren PKK'li Bekir Aslan için Gercüş ilçesine bağlı Esentepe (Til Hesen) köyünde bulunan aile evine geçerek başsağlığında bulundu.

AİLELER VE İŞÇİLER, EMEKÇİLER ZİYARET EDİLDİ

HDP Milletvekili Adayı Ayşe Acar Başaran da kent merkezinde aile ziyaretlerinde bulundu. Acar'a Batman Belediyesi Eş Başkanı Gülistan Akel ve partililer eşlik etti.

Gittikleri her evde sıcak karşılanarak ağırlanan Acar ve beraberindekiler, seçimler hakkında aileler ile bilgi alışverişinde bulunarak, HDP'nin yeni yaşam modelini anlattı.

HDP Milletvekili Hasan Yağız da TPAO işçileri ile TPAO sitesinde bir araya geldi. Yağız'a Petrol İş Batman Sendikası yöneticileri ve partililer de eşlik etti.

Yağız, HDP'nin işçi ve emekçiler üzerine beyannamesinde ne kadar yer verdiğini işaret ederek, HDP'nin işçi ve emekçilerin partisi olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ayşe Acar Başaran Hasan Yağız Ali Atalan Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title