Haberler

Okuldan dönen çocuğa sokak köpekleri saldırdı! Çırılçıplak ve ağır yaralı halde bulundu

Güncelleme:

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde okuldan eve dönerken başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 12 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Vücudunun pek çok yerinden ısırılan çocuk yoğum bakıma alındı. Talihsiz çocuğu kanlar içinde bulan amcası, "Çırılçıplak yerde yatar vaziyetteydi, her tarafını köpekler parçalamıştı" dedi.

Mimar Sinan Mahallesi Altın Caddesi'nde meydana gelen olaya göre Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi 12 yaşındaki E.K., okuldan çıkıp yürüyerek eve gitmeye başladı. E.K., yolda önüne çıkan başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

AMCASI KANLAR İÇİNDE BULDU

Birkaç saat geçmesinin ardından oğullarının eve gelmemesi üzerine anne ve baba, endişelenerek E.K.'yı aramaya başladı. Amcası, okul yolunda aradığı E.K.'yı sokak köpeklerinin arasında kanlar içerisinde yatarken buldu. Amcasının köpeklerin arasından aldığı E.K., Pursaklar Devlet Hastanesi'ne ardından da Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

İSYAN ETTİLER

Vücudunun pek çok yerinden köpek ısırıklarıyla ağır yaralanan E.K., hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Akrabaları hastane önünde saatlerce bekleyerek E.K.'nın durumuyla ilgili doktorlardan bilgi aldı. 12 yaşındaki çocuktan gelecek iyi haberi bekleyen amcası, dayısı, teyzesi ve dedesi mahalle aralarında hayvanların beslenmesini istemediklerini belirterek, canlarından endişe duyduklarını söyledi.

Ankara'da okuldan dönen çocuğu sokak köpekleri parçaladı

"ÇIRILÇIPLAKTI, HER TARAFINI KÖPEKLER PARÇALAMIŞ"

Gazetecilere konuşan amca, "Bir baktım 8 veya 10 tane köpek vardı. Çantası ilerideydi, önce çocuğu görmemiştim. Sonra çocuğa yaklaştım, çırılçıplak yerde yatar vaziyette, her tarafını köpekler parçalamış şekilde, çocuğu hastaneye götürdük" dedi.

"ANNESİ KÖPEK ALSIN DİYE YASİN EZBERLİYORDU"

Teyzesi ise E.K.'nın hayvanları çok sevdiğini köpeği olsun diye dualar ettiğini belirterek, "Çocuğum o köpekler ısırırken bile 'ya Şafi ya Allah' diye dua etmiş. Biz de hayvanseveriz ama hayvansever insanlar duysunlar, neredeler, görmüyorlar mı? Yeğenim de köpekleri çok seven bir çocuktu. Annesi ona köpek alsın diye Yasin Suresi'ni ezberliyordu ve çocuk köpekle imtihan oldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muslu Haberler

500

Yorumlar (12)

Alparslan Bozkurt :

Hayvan hakları savunucuları nerede, hayvanlara en ufak bir şey olduğunda sokağa dökülen o insanlar nerede, buradan söylediklerim yanlış anlaşılmasın, ben hayvanları çok severim ama hayvan hakları savunucuları bu sokak köpeklerine dokundurtmayıp başıboş gezmesine sebep olup, bu tür olaylara sebep olmaktadır. Bu kaçıncı vaka

70
12
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Sokakta başı boş köpekler tehlike arz ediyor. Tamamının kısırlaştırılması lazım.

66
1
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Aslanım benim allah yardımcısı olsun hemen iyileşsin vücudu

66
0
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

BAZI LARI HAYVAN SEVME ADINA TOPLUYOR BUNCA HAYVANI SONUÇ NE GÖRÜYORUZ

55
10
yanıtYanıtla
HONOUR:

sokak köpekleri için devlet bir strateji belirlemeli. besledikçe ürüyorlar. bunun hayvanseverlikle ilgisi yok.

60
3
yanıtYanıtla
Indira Akhmetova Şenses:

İlk önce köpekleri sahiplenip ve sonradan sokağa atanları cezalandırmak lazım.

53
0
yanıtYanıtla
Serhat özer:

Köpeklerin acilen bulunup uyutulmaları gerekir. Ölene kadar insan parçalayacaklardır.

42
8
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Böyle haberler insanları hayvanlardan sogutur. Kazada olenler de var, arabaları istemeyelim mi, hayvanları sevmeye devam.

6
37
yanıtYanıtla
Tuncay Çevik :

Var ise sizin çocuğunuzun başına böyle bir şey geldiği zaman aynı soğıukkalılığı gösterbilecekmisiniz.? Sokak hayvanı ,sokak insanı diey bir şey yoktur.sorumsuz insanların dışarı saldıkları hayvanlar vardır.

yanıt0
yanıt0
Zeliha Şahin:

Konu sayılarının çokluğu köpeklerin çoğalınca agresif olması. bizde seviyoruz köpekleri. ama hayvan severlerin uygun bir şekilde kısırlaştılması ve doyurulmaları ile alakadar olmalı. Biraz kedileri ve insanları da sevin.

yanıt6
yanıt2
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title