Haberler

Hayko Cepkin'in Fiziksel Özelliğiyle Dalga Geçen Asena Atalay, Tepki Çekti

Güncelleme:

Doğuştan sağ göz kapağı düşük olan Hayko Cepkin'in karesini tek farı bulunan bir otomobil fotoğrafıyla paylaşıp dalga geçen Asena Atalay, hayranlarının tepkisini çekti.

Geçtiğimiz yıl eski eşi Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'e açtığı davalarla gündemi meşgul eden Asena Atalay, bu kez çirkin bir paylaşımla adından söz ettirdi.

HAYKO CEPKİN'LE DALGA GEÇTİ

Atalay, Hayko Cepkin'in karesini tek farı bulunan bir otomobil fotoğrafıyla paylaşıp dalga geçti. Doğuştan sağ göz kapağı düşük olan Cepkin'le alay eden ünlü sunucu, paylaşımına da gülen surat emojisi ekleyerek ağızları açıkta bıraktı.


HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ

İnsanların fiziksel özellikleriyle dalga geçerek kendini eğlendiren ünlü sunucu, bu hareketiyle de sosyal medyada tepki çekti. Bir çocuk annesi sunucuya bu yaptığının yakışmadığını söyleyen takipçileri "Hayko, bu kusurunun ameliyatla düzelebileceğini bildiği halde bıçak altına yatmak istemiyor. O, bunu sorun etmezken senin böyle dalga geçmen çok yanlış" diye tepkisini dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hayko Cepkin Caner Erkin Magazin Haberler

500

Yorumlar (90)

naruto:

Neden ünlü olduğu bilinmeyen bir kadın daha

74
0
yanıtYanıtla
REALİST:

kendi tuhaf hayatıyla dalga geçeceğine bir insanın yaratılışıyla dalga geçmiş, yazık. .

62
1
yanıtYanıtla
Kafis:

Manda derisi gibi yuz var hatunda. Daha dune kadar tuvalette kocasini aldatan Kadin degil misin sen ? ama suc sende degil suc seni insan yerine koyup sunuculuk yaptiranda. Baskasi olan insan icine cikamazdi. Pes vallahi.

56
1
yanıtYanıtla
Hasibe esen:

Haykonun en azindan gonlu ve yuregi guzel ama senin yuzunde cirkin yureginde onu napacaz

54
2
yanıtYanıtla
önder takoz:

Sana katiliyorum asenam ayni bir cehennem zebanesine benziyo bu hayko

1
44
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

''HER ERKEK YAKIŞIKLIDIR'' SÖZÜ NE KADAR YALANSA, ''HER KADIN GÜZELDİR'' LAFI DA PALAVRANIN DİK ALASIDIR. BIRAKIN ŞU İKİYÜZLÜLÜĞÜ. KİMSE KUSURA BAKMASIN AMA, BU MEDYADA GÜZELDEN ANLAYAN BİRİLERİ HİÇ ÇIKMAYACAK MI? ''İŞ KADINI''DERSENİZ TAMAM! LAKİN, BİR TOPÇU, BİR DE POPÇU İLE YATAN BİRİSİ NASIL HEMEN GÜZEL DİYE YUTTURULMAYA ÇALIŞILIYOR? UCUZ GÜZEL İÇİN, UCUZ HABER!

40
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kendine bakmıyor trolara benziyor

36
1
yanıtYanıtla
fb:

insan önce kendine bakar , fırın ağızlı.

35
0
yanıtYanıtla
cirkin ördek:

bence o gözlerle bile senden cok daha güzel görünüyor. demekki insana 2 saglikli göz degil, güzel gören bir kalp gerek

28
2
yanıtYanıtla
Reailist:

Asena , senin Haykonun klibinde bile oynayabileceğini sanmıyorum

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title