Haberler

    Hayat Eve Sığar Uygulaması Huawei AppGallery'de İndirilmeye Açıldı

    Güncelleme:

    Hayat Eve Sığar uygulaması, güvenli alan karekod, maske talep et, HES kodu işlemleri, güncel vaka sayısı ve koronavirüs haritası gibi özellikler sunuyor.

    Hayat Eve Sığar uygulaması, güvenli alan karekod, maske talep et, HES kodu işlemleri, güncel vaka sayısı ve koronavirüs haritası gibi özellikler sunuyor. T.C. Sağlık Bakanlığınca "Kontrollü Sosyal Hayat" kapsamında geliştirilen Hayat Eve Sığar mobil uygulaması Google Play ve Apple App Store'un ardından Huawei AppGallery'de indirilmeye açıldı. Huawei telefon kullanıcıları da artık Hayat Eve Sığar uygulamasını kullanabilecek.

    Hayat Eve Sığar Uygulaması Huawei AppGallery'de

    T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşları yeni tip koronavirüs Kovid-19 salgını hakkında bilgilendirmek, yönlendirmek ve yaşanabilecek salgın hastalıkla ilişkili riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirilen Hayat Eve Sığar uygulaması, dünyanın üçüncü en büyük uygulama mağazası olan Huawei AppGallery'de indirilmeye açıldı. Huawei Harita ve Huawei konum servisleri ile geliştirilen uygulama, çok hızlı ve yüksek kesinlik derecesinde konum doğrulaması yapabiliyor.

    Hayat Eve Sığar Uygulaması Nasıl Kullanılır?

    Hayat Eve Sığar uygulamasına telefon numarası ile doğrulama yapılarak giriliyor ve kişinin sağlık durumuna ve olası şikayetlerine yönelik sorulan sorulara vereceği cevaplar değerlendirilip nasıl davranması gerektiğine ilişkin yönlendirme yapılabiliyor.

    Kullanıcılar harita üzerinde yaşadığı bölgenin risk haritasını görebiliyor, enfekte yoğunluğunun olduğu bölgeleri, riskli bölgeleri ve evde izolasyonun olduğu bölgeleri inceleyerek bulundukları alanda ya da gitmeyi planladıkları adreslerde hastalığın yoğunluğunu öğrenebiliyor. Harita üzerinde risk yoğunluğunun yanı sıra, hastane, eczane, market zincirleri, metro ve otobüs durakları gibi temel ihtiyaç noktalarına kolayca ulaşabiliyor.

    Uygulama üzerinden kullanıcılar, izinleri doğrultusunda sevdiklerinin risk durumlarını takip edebilirken kontrollü sosyal hayat kapsamında hayata geçirilen ve şehirlerarası yolculuklarda kullanılan HES kodunu üretebiliyor, paylaşabiliyor ya da iptal edebiliyor. Bununla birlikte uygulamadaki Güvenli Alan özelliği ile gittikleri mekanlardaki QR kodu okutarak hem mekanda alınması gereken önlemlere dair bilgi sahibi oluyor, hem de olası risk takibinin yapılmasını sağlıyor.

    Hayat Eve Sığar Uygulaması İndir

    Hayat Eve Sığar mobil uygulamasını Android telefon, iPhone ve Huawei telefonunuza aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz Açıklaması

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Hayat Eve Sığar Cep Telefonu Huawei HES Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title