Haberler

Havsa Atatürk Ortaokulu Grup Şampiyonu

Edirne’nin ilçesi Havsa Atatürk Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı, okul sporları yıldızlar voleybol grup müsabakalarında grup şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazandı.

Edirne'nin ilçesi Havsa Atatürk Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı, okul sporları yıldızlar voleybol grup müsabakalarında grup şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği okul sporları Yıldızlar Voleybol Grup Müsabakalarında Havsa Atatürk Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı Grup Şampiyonu olarak Türkiye yarı finallerine gidecek.

11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında Çanakkale'de Okul Sporları Yıldızlar Voleybol Grup Müsabakaları erkelerde Anafartalar Spor Salonu'nda, kızlarda ise 18 Mart Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 10 farklı ilden yaklaşık 120 sporcunun katıldığı grup müsabakalarında Havsa Atatürk Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı Grup Şampiyonu olarak Türkiye Yarı Finallerine adını yazdırmayı başardı. Kıyasıya bir mücadeleyle geçen şampiyonada öğrencilerin sıkı disiplin ve emeklerinin doğal sonucu olan bu şampiyonluk ekip ruhunun da önemine dikkat çekti.

Havsa Atatürk Ortaokulu Müdürü Yusuf Fidan, "Bu başarılar tamamen ekip ruhunun ürünüdür. Öğretmeninden öğrencisine tüm personelin koordineli çalışması ve yapılan her işte birlik ve beraberlik duygusuyla hareket edilmesi okulumuza bu tarz başarıları getirmekte ve daha da getirecektir Okulumuzun ilçemize ve ilimize kazandırdığı bu başarının diğer tüm okullara örnek olmasını temenni ediyorum. Bu zorlu mücadele de her zaman yanımızda olan İlçemiz Kaymakamı Alpaslan Kılıç'a, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Özcan'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Serhat Ocak'a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özkan Fidan'a vermiş oldukları destek ve katkılarından dolayı öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Öte yandan okul müdürü Fidan, başarılarından dolayı tüm öğrencilerini ve beden eğitimi öğretmenim Zeynep Tarhan'ı tebrik ettiğini sözlerine ekledi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yusuf Fidan Türkiye Havsa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title