Haberler

Hattat'tan Bedava Traktör Bakımı

Güncelleme:

Hattat Traktör, Ocak sonuna kadar Trakya bölgesinde başlattığı Servis Günleri'ne özel düzenlenen kampanyada çiftçiler traktörlerini bedava bakım yaptıracak, yedek parçada da yüzde 35 indirim şansını yakalayacak.

Hattat Traktör, Türkiye'deki lider yerli traktör üreticisi olarak, Türk çiftçisine verdiği hizmeti "Servis Günleri" etkinliğiyle daha da arttırıyor. Hattat ve Valtra marka traktörleri kendi tesislerinden son teknoloji ile üreten Hattat Traktör, çiftçilerin köylerine kadar giderek traktörlere yerinde bedava hizmet veriyor. Üstelik yedek parçada da inanılmaz indirim sunuyor.

Hattat Tarım Makinaları Genel Müdürü, Abdullah AKKUŞ, müşteri ilişkilerinde ''Mutluluğunuz, Mutluluğumuzdur'' sloganıyla tüm çiftçilerin kendileri için büyük bir aile olduğunu ve Hattat Traktöründe ailenin bir parçası olduğunu belirtti. Servis günlerinin ise bir bayram ziyareti havasında geçtiğini çiftçilerle samimi bir iletişim içinde olma şansını yakaladıklarına değinen AKKUŞ, Servis günleri ile traktör kullanımı ve modern tarım uygulamaları ile ilgili olarakda çiftçilere bilgi verdiklerini belirtti.

Karacakılavuz Beldesi'nde başlayan Hattat Traktör, 40 kişilik teknik ekip ile yürütülen " Trakya Servis Günleri" ile yaklaşık 23 noktada 2000 traktör kullanıcısına ulaşmayı hedefliyor. Servis gününe özel düzenlenen kampanyada çiftçiler traktörlerini ücretsiz muayene ettirebilecek ve yedek parçada ise yüzde 35 indirim şansını yakalayacak. Ayrıca etkinliğe katılanlara traktör kullanımı eğitimi ve sürpriz hediyeler de verilecek.

Tamamen yerli üretimiyle 2007 yılında Hattat markasıyla sektörde yerini alan Hattat Tarım, ekonomik krize rağmen 5 yıl gibi kısa sürede 19 farklı model çıkartarak traktör sektöründe bir ilke imza attı. Hattat Tarım, Hattat Traktör'ün yanı sıra Valtra ve Ferrari markaları ile de çiftçilere ulaşıyor. 2009 yılından bu yana ihracat yapan Hattat Traktör, Avrupa'ya ise Hattat, HTT ve Pol-Mot marka traktörlerin satış yapıyor.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Trakya Bölgesi Hattat Tarım Türkiye Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
500

Yorumlar (1)

nazmi turkbeymobilWeb@haberler.com:

A 65hattatimiz var2013 model arka hidrolikten yag kaciriyor direksiyondan ses geliyor servis gelmiyor siz kalkmissiniz bedava bakimdan soz ediyorsunuz garantili oldugu halde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title