Haberler

Hatice Şendil: Allah'a Şükür İyi Bir Adamın Eşiyim

Güncelleme:

Yeni filminde takıntılı bir adamın sevgilisini canlandıracak olan güzel oyuncu, "Hasta birinin sevgilisi olmak zormuş. Allah'a şükür iyi bir adamın eşiyim." dedi.

Ali Sunal ve Hatice Şendil'in başrollerini paylaştığı "İlk Gülüşte Aşk"ın basın toplantısı önceki gün Baltalimanı'nda yapıldı.

"İYİ BİR ADAMIN EŞİYİM"

Ekim ayında vizyona girmesi planlanan filmde, titiz ve takıntılı bir adamın sevgilisini canlandıran Şendil, soruları yanıtladı. Geçtiğimiz mayıs ayında beş yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Burak Sağyaşar'la nikâh masasına oturan Şendil, "Hastalık hastası olan birinin sevgilisi olmak zormuş. Allah'a şükür iyi bir adamın eşiyim." diye konuştu.

KARINCA GİBİ ÇALIŞACAKLAR

Yoğun iş temposu nedeniyle hâlâ balayına çıkamadıklarını da dile getiren ünlü oyuncu, evliliklerinin ilk yıllarını karınca gibi çalışarak geçirme kararı aldıklarını söyledi.

"SEN EN İYİSİNİ YAPIYORSUN, BUNU DA YAP"

Rol aldığı "Kaderimin Yazıldığı Gün"ün sezon finalinin hemen ardından film çekimlerine başladığını belirten Şendil, eşinin kendisine "Bunu da yap. Ne de olsa sen en iyisini yapıyorsun ve bizim daha uzun ömrümüz var." sözleriyle destek olduğunu anlattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hatice Şendil Baltalimanı Ali Sunal Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

Misafir:

Hatice Şendil güzel bir kadın ama oyunculuk Sıfır

10
3
yanıtYanıtla
tracers:

bence ağzından indirmiyodur, şenDİL !

7
4
yanıtYanıtla
...:

:D

yanıt0
yanıt1
Selma:

Ben anlamiyorum bu adamlar nasil boyle kadinlarla evleniyor?? Tamam Hatice guzel bir kadin ama kadinin yatmadigi adam kalmadi yaa!!

9
2
yanıtYanıtla
seda:

çocuk gibi bu adam hatice yanında abla gibi duruyo. cocuk sinem kobal gibi biriyle daha güzel olurdu bence hatıceyede böyle bi iş adamı fln yakısırdı

9
1
yanıtYanıtla
Nur:

Iki insan bir birini sevmis evlenmis, bize laf dusmez!! Guzel bir cift, umarim bunlar da bosanmaz!!

7
3
yanıtYanıtla
Selma:

Bu kadinlar evlenmeden once onlarca adamla iliski yasiyorlar, rol geregi adamlarla yataga giriyorlar!!

9
1
yanıtYanıtla
ŞİRİNCELİ:

CİCİM AYLARI. SANATÇI DEDİKLERİNİN HANGİSİ 3-5 YIL EVLİ KALMIŞ, YANINDAYKEN BİRDE SEDAYA SOR KAÇ ADAM DEĞİŞTİRMİŞ KENDİSİ DE UNUTMUŞTUR.

7
1
yanıtYanıtla
ttttMobil-ANDROID:

bakalım ne zamana kadar súrer bu evlilik....

8
0
yanıtYanıtla
Gs:

Ne olacak işte bunlar büyle her gece bir sete kim kime dim dime. Bunlar buyle şöhret olular bir dün bakkın ülkenin haline ????????!

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title