Haberler

Hasta Yakınları Hemşireyi Darbetti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Güvenlik Kamerası- Bitlis Devlet Hastanesi- Hasta yakınları hemşireyi darbetti- Yoğun Bakım Ünitesine giren 10'larca hasta yakını Hasta yakınları hemşireyi darbetti- Bitlis Devlet Hastanesi'ndeki olay anı hastanenin güvenlik kameralarınca kaydedildi- Darbedilen hemşireye 10 günlük iş göremez raporu verildi Bitlis'te elektrik akımına kapılması sonucu kalbi duran hastanın yakınlarının, yoğun bakım ünitesinde görevli erkek hemşireyi darbetmesi güvenlik kameralarınca kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Güvenlik Kamerası- Bitlis Devlet Hastanesi- Hasta yakınları hemşireyi darbetti- Yoğun Bakım Ünitesine giren 10'larca hasta yakını Hasta yakınları hemşireyi darbetti- Bitlis Devlet Hastanesi'ndeki olay anı hastanenin güvenlik kameralarınca kaydedildi- Darbedilen hemşireye 10 günlük iş göremez raporu verildi Bitlis'te elektrik akımına kapılması sonucu kalbi duran hastanın yakınlarının, yoğun bakım ünitesinde görevli erkek hemşireyi darbetmesi güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Dörtağaç köyünde yaşayan Emine Özügenç, henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı.Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Bitlis Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan ve burada kalbinin durduğu anlaşılan Özügenç, yapılan müdahalelerin ardından yeniden hayata döndürüldü.Kalbi yeniden çalıştırılan Özügenç, yoğun bakım ünitesine çıkarılarak tedavi altına alındı. Bir süre sonra Özügenç'in yakınları, hastanenin 5. katındaki yoğun bakım ünitesine çıkarak, ünitenin kapısını zorla açıp içeri girmek istedi.Bu esnada burada görevli hemşire Mustafa Bektaş, hasta yakınlarının içeriye girmesinin yasak olduğunu söyledi.Ancak hasta yakınları, Bektaş'a yumruk, tekme ve tokat atarak saldırıda bulundu. Yoğun bakımdaki diğer 3 hemşire, bir doktor ve bir temizlik görevlisi ise bulundukları odanın kapısını üzerilerine kilitleyerek, polislerin gelmesini bekledi.Yüzünde darp izleri ve burnunda çatlaklar oluşan hemşire Bektaş'a, 10 günlük iş göremez raporu verildi. Bu arada, olay anı hastanedeki güvenlik kameralarınca da kaydedildi.Özügenç'in, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği sırada ise hasta yakınları bu kez de ambulansın önüne geçerek, aracın hareket etmesini engelledi.Çevik kuvvet ekibinin hastaneye gelmesiyle yola çıkan ambulansa, polis ekipleri Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Küçüksu köyü sınırına kadar eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Bektaş Bitlis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

ben:

Hasta yakını zaten sinirli öfkeli, erkek hemşire sağduyulu olsa Polat alemdarlık yapmasa sorun çıkmayacak, ondan sonra sağlıkta şiddet olur.

1
15
yanıtYanıtla
Şah:

hasta yakınının yoğun bakım ünitesinde ne işi var. Sadece onların mı hastası var orda. Birincisi hastalar enfeksiyon kapabilir. İkincisi mahremiyet. Babalarının özel hastanesi değil orası

yanıt5
yanıt2
X y:

Tebrik ediyorum sizi oraya kadar her sey normal degil mi ? O kapiyi nadil açıp da içeriye girdigini de mi gormediniz azicik akil olsa sizin gibilerde bu kapi niye yapilmis diye dusunur zaten ? Yazik yazik cok yazik...

yanıt4
yanıt1
dr erdem:

Doktora hemşireye muhtaç halde geberirler umarim

10
4
yanıtYanıtla
mugla:

terbiyesiz olma

yanıt0
yanıt2
kamagli:

Ettigin beddua inslh. sana gelir. Dr diyosun ama adam degilsin ne yazikki.

yanıt0
yanıt0
:

Bunlari cesaretlendinlere yazıklar olsun

10
1
yanıtYanıtla
Paramedik:

BEN sende anlaşılan onlar gibisin düşünce yeteneğini kaybetmişsin.adamın orda polat alemdarlık yaptığı yok.yoğun bakıma girmek yasak sizin o cahil kafanız basmıyor mu.yazıklar olsun sizlere verilen hizmete

9
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sağlıkçılara yapılan terbiyesizce saldırıyı kınıyoruz. . . .

9
1
yanıtYanıtla
otomasyoncu:

Bir kaç adinin yaptığını tüm bir bitlise mal etmemek lazım..

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title