Haberler

Hasankeyf'te 1.577 Öğrenciye Kıyafet Dağıtıldı

Güncelleme:

Batmanın Hasankeyf ilçesinde öğrenim gören 1.577 öğrenciye kıyafet dağıtıldı.

Öğrencilere kıyafet jesti

Hasankeyf Kaymakamlığının öncülüğünde, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişimleri sonucunda ilçe merkezi ve köylerde okuyan 1.577 öğrenciye, kıyafet dağıtıldı.

Kıyafet dağıtım törenine Hasankeyf Kaymakam Faruk Bülent Baygüven, Vakıf Müdürü Şehmus Bıçakçı, Özel İdare Müdürü Ahmet Fidan, Milli Eğitim Müdürü Abdulbaki Gül, Şube Müdürü Edip Kocaman katıldı.

İlçe yöneticileri, ilk olarak ilçe merkezindeki Atatrük İlkokulunda kıyafet dağıtımı yaparken, daha sonra Üçyol ve Saklı Köylerinde de ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet dağıtımını gerçekleştirdiler.

Köy okulunda kıyafet dağıtan ve daha sonra Saklı Köyü meydanında toplanan köylülerle bir süre sohbet eden İlçe Kaymakamı Baygüven, köylülerinin sorunlarını yerinde dinledi.

Kıyafet dağıtımı ile ilgili konuşan Kaymakam Baygüven "Özel bir tekstil firmasından temin edilen kıyafetler, ilçemiz merkez ve köylerinde okuyan 1.577 öğrencimize kıyafet dağıtımını yaparak öğrencilerimizi sevindirdik. Bu nedenle başta bu hayır işini gönülden yapan firmaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü yetkilileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Eğitim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title