Haberler

Harika Avcı: İntiharı Düşünmedim Değil

Güncelleme:

Avcı'nın polisteki ifadesinde "İntiharı düşünmedim değil ama silah yanlışlıkla patladı" dediği ortaya çıktı.

Harika Avcı ifadesinde "Kendimi yanlışlıkla vurdum" dedi. Polis, o sırada odada olan menajerin ve Avcı'nın "el svabı"nı (barut izini) alıp, laboratuvara gönderdi . Ataşehir'deki otel odasında sağ koltuk altından vurulmasıyla gündeme oturan 55 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Harika Avcı'nın ifadesi alındı.

SİNİRLENİNCE TABANCASINA EL ATTI

İstanbul polisinin yürüttüğü çok yönlü soruşturma ve alınan ifadelere göre Avcı olay günü menajeri Yasin K. da yanında iken, davalık olduğu Emirgan'daki ortak evlerine yaklaşmama kararı aldırdığı eşi İbrahim Öztürk'ü telefonla aradı. İkili arasında sert bir tartışma yaşandı. Tartışma alevlenince sinir krizi geçiren Harika Avcı, telefondaki Öztürk'e bağırarak bir anda çantasındaki tabancaya elini attı.

"İNTİHARI DÜŞÜNMEDİM DEĞİL"

İddiaya göre, Avcı'nın yan tutarak öfkeyle göğsüne vurduğu tabanca ateş aldı. Mermi, bir süredir psikolojik sorunları olduğunu söyleyen Avcı'nın göğsünden yatay olarak girip çıktı. Avcı, sağ koltuk altından yaralandı. Ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralanmanın kazayla olduğunu savunan Avcı'nın polisteki ifadesinde "İntiharı düşünmedim değil ama silah yanlışlıkla patladı" dediği öğrenildi. Ayrıca, yakın zamanda avukatı tarafından dolandırıldığını ileri sürdüğü kaydedildi.

BAŞKASI TARAFINDAN VURULMUŞ OLABİLECEĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren ve ilk olarak Avcı'nın başkası tarafından vurulmuş olabileceğini değerlendiren polis, yanında bulunan menajeri ve arkadaşı Yasin K.'yı gözaltına almıştı. Emniyet'te ifadesi alınan Yasin K. serbest bırakıldı. Yasin K. ve Avcı'dan alınan el svabı (barut izi ölçümü) incelenmesi için Kriminal Laboratuvar Müdürlüğü'ne gönderildi. Otel odasındaki incelemelerde ise duvara saplanmış bir mermi çekirdeği ve bir adet boş kovan bulunmuştu.

EŞYALARI ATILDI

Öte yandan Avcı, kaldığı oteldeki eşyalarının dışarı atıldığını duyunca taburcu edilmediği halde tedavisini yarım bırakıp hastaneyi terk etti. Kendi isteğiyle hastaneden ayrılan Avcı, daha sonra Emirgan'daki evinde dinlenmeye çekildi.

BARUT İZİ NASIL ALINIR?

Tabanca atışlarında atış sonrası barut gazının dışarı sızmasıyla elin baş parmak ve işaret parmağına atıklar bulaşır. Svap alınması günlük hayatta kullanılan flaster bantlar ile yapılır.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İbrahim Öztürk Harika Avcı Ataşehir Emirgan Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

schweinfurt:

Belliki bunalimdasin allaha dön duzelirsin

23
3
yanıtYanıtla
CAP CUP:

offf hala taş gibi bu kadın yaa göğüslere bakkk uuuuuhuhhuhuhuhh

6
16
yanıtYanıtla
melonun deli katırı meko:

harika avcı. nın sevgilisi tipsiz ve maganda . . psikopat a benziyor. . bu işi bu sevgilisi yapmış ve harika avcı yı tehdit etmiş olabilir. . polis bu işin üzerine gitmeli. . bu psikopat yanımda olsaydı çifteyi yemişti. .

14
0
yanıtYanıtla
Reklamlar:

Adı unutulmaya yüz tutmuş, eskimişti. İyi reklam oldu, şimdi filmdi, diziydi, reklam çekimiydi derken yeniden gözümüze gözümüze sokulur. Sanki bir o eksikmiş gibi!!!!

9
4
yanıtYanıtla
...:

barut izinin nasıl alındığını söylemeniz çok iyi oldu, , ben de yıllarca merak ediyordum, artık çok işime yarayacak. . . şaka mısınız siz ya

11
1
yanıtYanıtla
palandoken:

Ah be harika hanım kendine yazık ettin eline su dökemeyenler zenginlik içinde yaşiyor...paraya önem verip,bu günleri düşünseydin keşke.neyse en büyük servet sağlıktır bari onu iyi koru seni seviyoruz

6
3
yanıtYanıtla
GM:

KAFANA SIKSAYDIN SIRF GÜNDEME GELMEK İÇİN KENDİNE SIKTI GERİ ZEKALI

6
2
yanıtYanıtla
bozo:

kesin şikebahçelidir dengesiz,

3
4
yanıtYanıtla
akıncı:

hali hiç olmuş

5
2
yanıtYanıtla
ecir:

Bizde yedik. . .

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title