Haberler

Hamile eşi seyir halindeki araçtan düşen kocanın feryatları yürekleri dağladı

Güncelleme:

Samsun'da 3 haftalık hamile 19 yaşındaki Nurperi Cenikli, seyir halindeki kamyonetten düşerek ağır yaralandı. Olay sırasında kadının yayında olan eşi, "Çocuğumuzu bağışla ya Rabb'im" diye feryat edip ağladı.

Ahmet Cenikli (19), 3 ay önce evlendiği eşi Nurperi Cenikli ile birlikte Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki evlerinden Atakum'da bulunan ablasını da alıp alışverişe gitmek için kamyoneti ile yola çıktı. Ahmet Cenikli idaresindeki 55 LK 026 plakalı kamyonet ile seyir ederken bir ara aracın tavan lambasının yandığını fark edince kapının açık olup olmadığını kontrol etti. Kendi kapısının kapalı olduğunu ancak kapı açık olduğunu gösteren tavan lambasının yanmasının devam etiğini gören Ahmet Cenikli, yanındaki eşi Nurperi Cenikli'ye kapıyı kontrol etmesini söyledi.

GENÇ KADIN KANLAR İÇİNDE KALDI

Kapıyı kontrol ettiği sırada seyir halindeki araçtaki açılan kapıdan yere düşen Nurperi Cenikli, kanlar içinde kalıp yaralandı. Çevreden yardım isteyen Ahmet Cenikli şoka girdi. 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Nurperi Cenikli, tedavi altına alındı.

"ÇOCUĞUMUZU BAĞIŞLA YA RABB'İM"

Eşinin 3 haftalık hamile olduğunu söyleyen Ahmet Cenikli'nin kaza yerindeki feryatları yürekleri dağladı. "Gözümün önünde düştü" diye gözyaşı döken Ahmet Cenikli, "Çocuğumuzu bağışla ya Rabb'im" diye feryat edip ağladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İlkadım 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (28)

selam:

Emniyet kemeri diye bir sey var, aglayacagina tedbir alsaydin. Bence bu adam ceza yemeli.

41
28
yanıtYanıtla
İroni:

Adam ceza alınca herhalde çocuğuna siz bakacaksınız ne diyim insanlık ölmemiş mi diyim

yanıt2
yanıt0
Aha:

Rica ediyorum, artık insanların özelini dikkate alarak haberinizi yapın. Adamı, o durumda iken, çekmek zaten bir yana, birde onu burada 7 kat yabancıya göstermek ne demek. Vicdanınızı işiniz için çökertmeyin

43
8
yanıtYanıtla
Baba:

Evlat gencsin Allah korusun isallah cocugunuza birsey olmaz Bu sana ve diger sürücülere ders olsun Bu gibi durumlarda Arac hareket etmeden Kontrol edilir kapilar kapalimi kemerler takilimi diye öyle hareket halindeki aracin kapisi acilip kapatilmaz velevki öyle bir durum varsa saga yanas dur kapiyi kapattir yoluna devam et Allah tekrarini yasatmasin diyelim

46
2
yanıtYanıtla
YORUMCU:

gerçekse üzüldüm ama çocuk hiç inandırıcı ağlamıyo

22
3
yanıtYanıtla
dağ:

gerçekten de o ne öyle hiç inandırıcı değil bir garip davranıyor tuhaflık var durumda

yanıt3
yanıt0
Külyutmaz geldi:

Ne o öyle o halde telefonu açmalar falan.

yanıt0
yanıt0
Evlilik yaşı:

Daha da düşmeli bence 17 18 filan çok. Biz Avrupa gibi olmalıyız 15 ysına gelince evden gönder abicim. Gitsin evlensin çocuk yapsın. Ulan böyle sey mi olur. Bu kadar küçük yaşta evlenip de basınız göğe mi erdiryonuz daha cocuksunuz siz.

10
14
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

Çok doğru. Çok haklısınız. Okuyayım, elim ekmek tutsun, zamanı gelince nasılsa evlilik de olur demiyor kız erkek hiçbir genç. 18''ine geldi mi hemen evlilik derdine düşüyor. Daha kendileri büyümemişken hemen de anne baba olmaya başlıyorlar. Yazık.

yanıt7
yanıt2
miya:

hahaha. . . 18 yaşında kızlarla evlenirken erkeklerin gıkı çıkmıyor ama : ))

yanıt9
yanıt1
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title