Haberler

Hamdi Topçu THY'den İstifa Etti

Güncelleme:

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, görevinden istifa etti.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun görevinden istifa ettiği açıklandı. Topçu'nun AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağı için istifa ettiği öğrenildi.

İstifa eden Topçu ilk açıklamayı twitter hesabından yaptı. Topçu, "Bugün şirketimizin genel kurulu toplanacaktır. Yeni yönetimde görev almayacağımı belirtir ve THY Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum." dedi.

TOPÇU'NUN YERİNE YENİ İSİM

Topçu'dan boşalan göreve ise aynı zamanda Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı olarak da görev yapan THY Yönetim Kurulu üyesi M. İlker Aycı getirildi.

2010'DA GÖREVE GELMİŞTİ

Topçu, 1 Ocak 2010'dan itibaren Candan Karlıtekin'den boşalan THY Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine gelmişti.

HAMDİ TOPÇU KİMDİR?

Hamdi Topçu, 1964 yılında Rize'nin Çayeli ilçesinde doğmuştur. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden 1986 yılında mezun olan Topçu, mali müşavirlik unvanına sahiptir. Hamdi Topçu, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Türk Hava Yolları Hamdi Topçu Ak Parti Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (70)

Aslan GucluMobil-ANDROID:

Cahil sürüsü hicbirseyden habersiz atip tutmuslar. THY nin Hamdi Topcu ile son 5 yildaki yaptiklari. 1- Yolcu sayisi 27.000.000 dan 54.000.000 a cikti. ucak sayisi 136 dan 256 taneye ve cogunlukla genis govdeli, Son 3 yilda en iyi ekonomi ikram ve Avrupanin en iyi havayolu secildi. Avrasyadaki en buyuk Ucak Bakim Merkezini kurdu. Daha cok sey var ama anlayana bu kadar yeter.. :) THY bu ulkenin en onemli markasi. iyi yapilan islere bile takdir edemiyorsaniz hastalikli bir zihniyetiniz var demektir.

23
16
yanıtYanıtla
Adanalı capbar Mobil-ANDROID:

mustafa kemal çetin sen kim oluyorsun sayın cumhur başkanı hakkında konuşuyorsun

6
26
yanıtYanıtla
OZAN BEYAZ:

GEMİ BATIYO AK_TROLLER YAVŞ YAVAŞ SIVMAYA BAŞLADI KACMAK YOK ALAYINIZ YARGILANACAKSINIZ ETTİKLERİNİZİ BUULACAKSINIZ , , YOLSUZLUK ŞAHI İNDİRİR KUL HAKKI YİYEN İMPARATOR UDA SULTANIDA HARAMZADELER SİZİ , , , ''YÜCE DİVAN'' SONRASI ''MAHKEME_İ KÜBRA''

17
12
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLimobilWeb@haberler.com:

HAMDİ SANA BİR MERKEP TESLİM EDİLMEZ THY NİDA BATİRDİN.

21
4
yanıtYanıtla
İŞTE GELDİM BURDAYIM BEN BU İŞTE USTAYIMmobilWeb@haberler.com:

Yorumlara bakıyorum şaşmamak elde değil. Bir türk markamız var oda THY ulan yabancılar sindiremez anlarım ama içimizdeki hainler size ne oluyorda sindiremiyorsunuz. Adam çalıştı çabaladı hedef koydu ve THY yi nerden nereye taşıdı. Allah bu başarıları çekemeyen zihniyetin şahsiyetin ve grup vede grupların binbir belasını versin

11
13
yanıtYanıtla
KÜFÜR TEK MILLETTIR Mobil-IOS:

Karadenizi ve mensuplarını severim Hepsi iyi ve yetenekli uşaklardır. Fırıncı ve bakkalcı olmak Thy YK BŞK olmaya engelmi..? Ya vekil olmaya hiç değil ALLAH yolunu açık etsin uşağım, Mevlam yürü kulum demiş sana

2
20
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Hamdi Topçunun istifası ile, Türkiye Elektrik İşletmelerinin Genel Müdürünün istifası ile olacak iş değildir bu. AKP iktidarı Türkiye''yi yönetemiyor. Başbakan ve diğerleri istifa etmelidir. tayyip erdoğan kesinlikle o makamda oturmamalıdır.

17
3
yanıtYanıtla
DUMANLI DAĞLARRR:

YAVVVV BU MİLLET VEKİLLİĞİNE NEDEN BİR TANE SADE VATANDAŞ BAŞVURU YAPAMAZ. YAPAMAZ ÇÜNKÜ ORADA BİLE BAŞVURU PARASI İŞİ VAR MİLYARLAR İLE İFADE EDİLEN. ALAYI ZENGİN ÇOCUĞU MİLLETVEKİLİ OLMAYA ÇALIŞANLARIN. . BİZ HALK HEP EZİLMEYE MAHKUMUZ. . GÜYA BİZİ TEMSİL EDİYORLAR ZENGİN NE ANLAR FAKİRİN FUKARANIN HALİNDEN.

20
0
yanıtYanıtla
Mert:

Karadenizliler ülkedeki yetim ve öksüzlerin hakkini yiye yiye doymadilar

14
6
yanıtYanıtla
ersoy atakanmobilWeb@haberler.com:

Hava yolu halkın yolu olmuştur..gerçek budur..gerisi laf tır hikaye ve gıybettir..

13
6
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title