Haberler

Hamarat Ellerin Sergisi Özgecan Aslan Kültür Merkezinde Açıldı

Güncelleme:

Vatandaşların ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün, yapılan ve yapılacak olan hizmet ve projelerin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl'de toplu açılış ve temel atma törenlerinin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırdığı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte Şehit Esin Akay Caddesi, Süleyman Demirel Parkı, İtfaiye Amirliği, Mezbaha, Kapalı Otopark ve Pazaryeri ile Gençlik Merkezi çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Ergün ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesince yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, merkezin çok yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacağını söyledi.

Sarıgöl İtfaiye Amirliği Hizmete Açıldı

Gençlik Merkezi'nin ardından Başkan Ergün ve beraberindekilerin bir sonraki durağı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl İtfaiye Amirliği oldu. İtfaiye erleri tarafından karşılanan Başkan Ergün'e çiçek takdim edildi. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe merkezine yeni itfaiye amirliği kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Ergün, hiç olmasını istemedikleri yangın, kaza ve benzeri olaylara etkin müdahale için bu hizmetlerin önemine vurgu yaptı. İtfaiye çalışanlarıyla tek tek selamlaşan Başkan Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte Sarıgöl İtfaiye Amirliği'nin açılış kurdelesini kesti.

Modern Pazaryeri Bitince Modern Meydan Gelecek

Manisa Büyükşehir Belediyesince yapımı devam eden bir başka proje olan Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'ni de inceleyen Başkan Ergün, yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. İlçeye modern bir pazaryeri ile otoparkı kısa süre içinde kazandırmış olacaklarını belirten Başkan Ergün, çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte mevcut pazaryerine de kent meydanı yapacaklarını söyledi.

Sarıgöl'e AB Standartlarında Mezbaha

Pazaryeri ve otopark projesi inceleme gezisinin ardından Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığınca yapımı tamamlanan yeni mezbahada da incelemelerde bulunan Başkan Ergün, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş'tan bilgi aldı. Başkan Ergün, "Sarıgöl'de yeni mezbaha inşaatını tamamladık. Tesisimiz son teknolojik aletler ile hizmet verecek. İçerisinde küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim alanlarının farklı olacağı şekilde projelendirildi. Ayrıca mezbahamızda Avrupa standartlarına uygun soğuk hava depoları mevcut" diye konuştu.

İlçede Yüzler Gülüyor

Sarıgöl Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Süleyman Demirel Parkı ile 4 Eylül Parkı ve Kır Düğün Salonu'nda da incelemelerde bulunan Başkan Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi. İnceleme gezisini Şehit Esin Akay Akay Caddesi ile noktalayan Başkan Ergün, cadde üzerinde bulunan esnafları ve vatandaşları selamladı. Sarıgöllüler, yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'a teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necati Selçuk Cengiz Ergün Pazaryeri Sarıgöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title