Haberler

Haluk Levent bu kez kendisi için yardım istedi: Bulun şu tedaviyi

Güncelleme:

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ve toplumsal olaylarda yaptığı yardımlarla tanınan Haluk Levent, bu kez kendisi için yardım istedi. Kolları ve diz kapaklarındaki egzama benzeri rahatsızlığın yayılmadan tedavi edilmesini isteyen ünlü sanatçı, takipçilerine, "Bir türlü olmadı. Bir yerlere gittim, merhemler fayda etmedi. Haydi şimdi sıra sizde. Bulun şu tedaviyi" diye seslendi.

Toplumsal olaylardaki duyarlılığıyla sevenlerinin takdirini toplayan ve kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile ihtiyaç sahipleri için yardımlarda bulunan Haluk Levent, bu sefer kendi sahip olduğu rahatsızlık için takipçilerinden yardım istedi.

KOLLARI VE AYAKLARINDAKİ RAHATSIZLIK İÇİN YARDIM İSTEDİ

Kolları ve ayaklarıyla birlikte diz kapaklarında egzama-sedef benzeri bir rahatsızlığı olduğunu dile getiren 52 yaşındaki ünlü sanatçı, vücuduna yayılmadan önce bunun tedavisini yaptırmak istediğini söyledi.

"MERHEMLER FAYDA ETMEDİ, BULUN ŞU TEDAVİYİ"

Levent, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Şu anda kollarımda ve ayak diz kapaklarımda egzama-sedef benzeri bir şey var. Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum. Bir türlü olmadı. Bir yerlere gittim, merhemler fayda etmedi. Haydi şimdi sıra sizde? Bulun şu tedaviyi. Kaşınıyor. 1 yıldır kaşınıyor mübarek."

Haluk Levent bu kez kendisi için yardım istedi: Bir türlü olmadı, bulun şu tedaviyi

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Haluk Levent Haberler

500

Yorumlar (11)

Erkan Arslan:

Ya HALLIK Sende iki Dakka Bi Yerde ZIBBARLA Ne Bu HIRS YARDIM YARDIM YARDI??? Dünyayi KURTARAN ADAMMISIN??? Bak Dizler Gitti Simdi Sen Yardim istiyon Kimin Neyine

2
3
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

Yaşlılığın tedavisi yok

1
4
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Halûk abi, Yüce ALLAH'tan sana ve Şifa bekleyen tüm hastalara Şifa diliyorum, geçmiş olsun diyorum. Sen gerçektan samimi, duyarlı her zaman yoksulların ve hastalara yardım eli uzatan kalblerde sevilen bir insansın.

4
0
yanıtYanıtla
YEŞİM AR:

Kantron yağı iyi gelir cilde

4
0
yanıtYanıtla
E Y:

Kantaron çiçeğini zeytinyağında bekletin sonrada her gün egzamalı bölgeye kullanın düzenli kullanımda gecıyor dirseklerimde vardı gecti.. Sevgiler???O?

yanıt2
yanıt2
Recep Aykun:

tedavi SU ORUCU

2
2
yanıtYanıtla
senata silva:

Krem fayda etmediyse, vücudun içerisinden kaynaklı olabilir, "incidal" yada muadili bir ilaç kullanın, doktorunuza danışarak..

2
1
yanıtYanıtla
Tayfun Elmasulu:

ALLAH ŞİFALAR VERSİN

3
0
yanıtYanıtla
ihsan ek:

Abi sedir katranı bire bir ben kullandım Allah’ın izniyle hiç birşeyim kalmadı şiddetle tavsiye ederim şifa Allah’tan şifa olur inşallah abi bulamasan ben sana hakikisini yollarım

3
0
yanıtYanıtla
Merih Yucel:

Geçmiş olsun güzel insan. 15 gün vegan beslenin. Deneyin. Iyilesmezse diger tedavileri denersiniz.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title