Haberler

Konya'da Halkın Sorunları Çözüme Kavuşuyor

Güncelleme:

Bu hafta 11. si düzenlenen halk gününde Selçuk Belediye Başkanı, Belediye projelerini görüşmek üzere Ankara'ya gitmesi nedeniyle toplantıya Başkan Vekilide katıldı.

Her hafta Perşembe günleri düzenlenen halk günü toplantısının halkın isteği üzerine 15 günde bir düzenlenmesi talebi Başkan Bakıcı'ya iletilerek gündeme getirilecek.

Toplantıda Cumhuriyet Mahallesi Rıfat Baran Caddesinin arkasındaki parkta elektrik sorunu, Şirince deresinin temizlenmesi ve hava kirliliği konularına değinildi.

Ayrıca İlk olarak çarşı içerisinde ve daha sonra tüm mahallelerde kaldırımlardaki aksaklık ve düzenlemeleri çözmek üzere özel ekip oluşturulduğunun bilgisini veren ilgili birim amirleri İlçedeki ağaçlarının sulanması ile kışın hava kirliliğine yönelik ne gibi tedbirler alındığı ile ilgili de vatandaşlara bilgi verildi.

Toplantıda vatandaşların sorularını dinleyen ve ilgili daire amirlerine yönlendiren Selçuk Belediyesi Başkan Vekili Osman Başterzi "Halk Günü toplantıları çok faydalı oluyor. Bizlere yol gösteriyor. Demokratik katılım ile kentimizi birlikte yönetiyoruz. Her hafta düzenleyeceğimiz Halk günü toplantılarımızı vatandaşımızın isteği üzerine 15 günde bir yapabiliriz. Konuyu Başkanımıza aktaracağım. Verilen karara göre toplantılarımıza devam edeceğiz. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title