Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez referandum çalışmaları kapsamında, Seydişehir'deki esnafı ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez referandum çalışmaları kapsamında, Seydişehir'deki esnafı ziyaret etti.

Etyemez, beraberinde, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve teşkilat üyeleriyle esnafı ziyaretinde, yeni anayasa değişikliğini ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatarak 16 Nisan'da yapılacak olan referandum seçiminde "evet" için destek istedi.

Türkiye'nin 16 Nisan'da önemli bir halk oylamasıyla karşı karşıya olduğunu belirten Etyemez, şunları kaydetti:

"Sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmadan tüm teşkilat üyelerimizle birlikte saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnanıyor ki milletimiz tercihini istikrardan yana kullanacak ve güçlü bir destekle yeni anayasa değişikliğine "evet" diyecektir. 16 Nisan'daki halk oylaması ülkemizin ve milletimizin bekası açısından çok önemli bir seçimdir. Avrupa'nın bazı ülkelerinde bakanlarımıza karşı yapılanları milletimiz açık bir şekilde görmektedir. Türkiye'nin hızla yükselişinden rahatsız olan Avrupa ülkeleri gurbetçi vatandaşlarımızla buluşmamıza engel olarak insan hak ve özgürlüğüne darbe vurmuşlardır. Milletimiz bunlara gereken cevabı sandıkta verecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Halil Etyemez Seydişehir AK Parti Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title