Haberler

Halk Gününde Valiye Kayınvalidesini Şikayet Etti

Uşak Valiliği Tarafından Her Ay Periyodik Olarak Düzenlenen Halk Günü Uygulaması Zaman Zaman İlginç İsteklere de Sahne Oluyor. Önceki Gün Vali Kayhan Kavas, Başkanlığında Düzenlenen Halk Gününe Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterirken Hülya Korhan Adlı Kadın İlginç Bir İstekte Bulundu.

Uşak Valiliği tarafından her ay periyodik olarak düzenlenen halk günü uygulaması zaman zaman ilginç isteklere de sahne oluyor. Önceki gün Vali Kayhan Kavas, başkanlığında düzenlenen halk gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken Hülya Korhan adlı kadın ilginç bir istekte bulundu.

Aybey Mahallesi İkinci Ilgın Sokak 13 numarada oturdukları evin ruhsatsız olduğunu ifade eden Hülya Korhan, belediyeden ruhsat alabilmeleri için kayınvalidesinin ikna edilebilmesi için Vali Kavas'dan yardım istedi. Belediye'nin ruhsat affından yararlanmak istediklerini söyleyen Korhan, " Bizim mahalledeki evlerin tamamı ruhsatsız. Oturduğumuz eve ruhsat alabilmemiz için bize belediye bir kolaylık sağladı. Ruhsat için yola ters olarak görülen merdiven ve üst katta oturan kayınvalidemin balkonunu yıkmamız gerekiyor. Sizden bu konuda hem maddi destek bekliyorum hem de kayınvalidem Münevver hanımı ikna etmenizi istiyorum. Balkonunu yıktırmak istemiyor. Balkon yıkılmayınca da eve ruhsat alamıyoruz. Lütfen kayınvalidemi ikna ediniz. Ben çok uğraşmama rağmen bir türlü ikna edemedim. Onu ancak siz ikna edebilirsiniz."diye konuştu.

Vali Kayhan Kavas ve halk gününe katılan daire müdürleri bu istek üzerine şaşkınlık yaşadı. Vali Kavas, maddi destek sağlayacaklarını ifade ederek, "Hülya hanım kayınvalidenizi ben nasıl ikna edeyim. Siz gelini olduğunuz halde ikna olmuyorsa beni hiç dinlemez. Ama siz ikna etmeye çalışın gerekirse biz size bu konuda da yardımcı olmaya çalışalım."dedi.

(KY.Mİ-

(KY-Mİ-)

13.01.2007 12:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title