Haberler

Halk Ekmek Büfe İşletmecileri Fabrikayı Gezdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nı ziyaret eden satış noktası temsilcileri ve büfe ortakları, fabrika yetkilileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası'nı ziyaret eden satış noktası temsilcileri ve büfe ortakları, fabrika yetkilileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Halk Ekmek Fabrikası, 2006 yılından bu yana hijyenik ortamda üretilen ekmeğin vatandaşa ulaşımını sağlamaya devam ediyor. Sağlıklı günlük ekmek ve çeşit ekmekler(Tam buğday,çavdar,çok tahıllı v.b) üreten Halk Ekmek Fabrikası yetkilileri büfe işletmecileri ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Toplantıya Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Nükte, İşletme Müdürü Ayfer Bilgen, İş geliştirme Direktörü Abdurrahman Altuğ, Pazarlama ve Satış Müdürü Levent Özkurt, Muhasebe Müdürü Meltem Ağsaran Üretim Şefi, Başak Arı, Tacettin Karakaya ve Lojistik Müdür Gökay Yıldırım, Teknik Müdür Hakan Karataş katıldı.

Yönetim Kurulu üyesi Fatih Nükte büfe işletmecileri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirterek,"Vatandaşlarımızın hijyenik ve el değmeden üretilen sağlıklı ekmeği aynı hassasiyet ve titizlikle sofrasına götürülmesi duygusunun devam edebilmesi için Halk Ekmek büfelerinin ve işletmecilerin devamlılığı kaçınılmazdır. Birbirimizi daha iyi anlayabildiğimiz bir ortamı oluşturduğumuza inanıyorum. Halk ekmeğin kalite standartlarına uygun olarak hazırlandığını, hangi aşamalardan geçerek büfelerimiz aracılığıyla sofralarda buluştuğunu, ana hammadde ve fiziki şartlardan oluşan geçici sıkıntıların nedenini ve her şeyden önemlisi sevgi, emek ve özverinin ürünü olduğunun yakından görülmesini istedik" dedi

İşletme Müdürü Ayfer Bilgen ise toplantıyı yapmadan önce iş ortakları ile sorun ve önerilerine ait anket çalışması yaptıklarını belirtti. Bilgen, "Halkın taleplerini birinci ağız olan büfecilerimizden aldık.Toplantımızın ana gündemini de istatiksel olarak anket sonuçlarına oturttuk.Yerinde dinlemenin çok faydalı olduğunu, yakın bilgi alış verişinin verimli geçti. Özellikle sağlıklı ve hijyenik ekmeğin tanıtımları konusunda dile getirilen tanıtım taleplerini değerlendirerek notlarımızı aldık ve en kısa zamanda çalışmalar yaparak hayata geçireceğiz. İş ortaklarımızın taleplerini tam algılamak ve çözüm üretmek adına pazarlamadan, üretime,dağıtımdan muhasebesine ve teknik detaylar konusunda işleyişimiz bir bir anlatıldı. Çok verimli bir toplantı oldu" şeklinde konuştu.

Toplantının ardından işletmeciler fabrikayı gezdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Karataş Karakaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title