Haberler

Halis Toprak Son Yolculuğuna Uğurlandı...

Fransa'nın Nice kentinde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu vefat eden işadamı Halis Toprak'ın cenazesi, Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Fransa'nın  Nice kentinde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu vefat eden işadamı Halis Toprak'ın cenazesi, Ortaköy Büyük Mecidiye Camii'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi.

Cenaze töreninde, taziyeleri, Halis Toprak'ın kızları Aysel Toprak Duruk, Ayfer Toprak Karavan, Ayla Toprak Zengin, Sevgi Toprak Tunga, Aynur Toprak, Şükran Toprak, Mine Toprak, oğulları Ahmet Toprak, Mehmet Toprak ve torunları Cenk Duruk, Ecem Dildar, Berk Tunga, Zeynep Dildar, Cem Tunga, Alp Tunga ve Defne Zengin kabul etti.

Törene, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, işadamı Murat Aksu, Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, işadamı Yılmaz Ulusoy, işadamı Erol Aksoy, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Halis Toprak'ın yakınları katıldı.

"ONUN KIZI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

Cenaze töreni öncesi taziyeleri kabul eden Halis Toprak'ın kızı Ayfer Toprak Karavan, "Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Onun kızı olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

"ERKEN ÖLDÜ"

Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da, "Benim hemşehrimdi, kendisi Diyarbakırlıdır, Lice'den ve o ilçeye de güzel yatırımlar yaptı. Kuş uçmaz, kervan geçmez ilçeye 3 tane fabrika, endüstri meslek lisesi, sağlık evi, lojman, öğretmen evi… Hayırsever bir insandı. Ülkemizin yetiştirdiği değerli bir sanayici, işadamıydı. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan da, "Çok üzgünüz. Hakikaten söyleyecek bir şey yok. Ama takdir-i ilahi. Allah mekanını cennet yapsın" dedi.

İşadamı Erdoğan Demirören de, "Türkiye'nin yetiştirdiği en nadir işadamıdır. Erken öldü. Allah ailesine, Türk sanayiine sabır versin" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise "Güneydoğulu kimliği ile onu unutmadan, hem kimliğini hem Türkiye'yi düşünen önemli bir ismi Hakk'a uğurluyoruz. Allah rahmet eylesin. Ailesine de, Türk sanayiine de başsağlığı diliyorum" dedi.

TAZİYE KUYRUĞU

Cenaze töreni öncesinde, cami avlusunda kurulan masada çay ve su dağıtılırken, taziye kuyruğunun ise cami avlusunun dışına taştığı dikkat çekti. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halis Toprak Zincirlikuyu Mecidiye Fransa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title