Haberler

Halil Söyletmez Kimdir?

Güncelleme:

Şu sıralar Çocuklar Duymasın dizisinde yer alan sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez dünya evine girdi. Halil Söyletmez kimdir ve boyu kaç?

Eski vine fenomeni ve şu sıraların oyuncusu Halil Söyletmez uzun zamandır birlikte olduğu Şeyma Eke ile nikah masasına oturdu. Halil Söyletmez kimdir ve nereli?

Halil Söyletmez Kimdir?

HALİL SÖYLETMEZ KİMDİR?

Söyletmez, 19 Mart 1992 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. 1.63 boya sahip olan oyuncu, İstanbul'da yaşamını sürdürüyor. İlk olarak İnci Sözlük'teki 'zirve' adı verilen buluşmalarla adını duyurdu. Canlı yayın yapılan bir programda çeşitli tiplemeler ve telefon şakalarıyla belli bir kitle kazandı. 2013 yılında Vine isimli uygulamayla tiplemelerine devam etti.

Halil Söyletmez Kimdir?

SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI YAPTI

Cumali Ceber tiplemesiyle popüler olan Halil Söyletmez bir medya şirketi kurarak, markalara ve ünlülere sosyal medya danışmanlığı yaptı. Açtığı Youtube hesabından da farklı videolarıyla takip edilmeye devam etti. Ardından popülerliği elde ettiği Cumali Ceber karakterine ''Cumali Ceber Allah Seni Alsın'' adında film yaptı. İlk filmden sonra yaptığı Cumali Ceber 2 filmi gişede beklenileni vermedi.

Halil Söyletmez Kimdir?

'' Ya Benimsin Yada Seninim'' ve ''Kendine Gel'' kitaplarının yazarı Şeyma Eke ile birlikte olan Halil Söyletmez, Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosuna alındı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halil Söyletmez Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (2)

MESUT:

O değilde halil kim gercekten

1
0
yanıtYanıtla
mesut:

O değilde nikah memuru bekarsa eğer ben talip oluyorum arkadaşlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title