Haberler

HDP'li Vekil, Çatışma Çıkan Bölgeye Alınmadı

Güncelleme:

Hakkari'de yaşanan çatışma bölgesine giden HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan ve beraberindekiler güvenlik gerekçesi ile bölgeye alınmadı.

Hakkari Medrese Mahallesi ile Bağlar Mahallesi yoluna hendek kazan göstericiler ile polis arasında çatışma çıktı. Medrese Mahallesi tarafından bekleyen çok sayıda zırhlı araç özel harekat timleri desteğinde Bağlar Mahallesine doğru ilerlerken şiddetli çatışmalar yaşandı.

Patlama ve silah seslerinin yankılandığı mahallede bazı evlerin camları kırılırken, Bağlar Mahallesinde ise elektrikler kesildi. Elektriklerin verilmediği mahallede çatışmalar sürüyor.

MİLLETVEKİLİ ÇATIŞMA BÖLGESİNE GİRMEK İSTEDİ

HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, Belediye Eş Başkanı Fatma Yıldız, Baro, İHD, HDP, DBP il eş başkanlarından oluşan heyet mahalleye girmek için girişimde bulundu. Ancak güvenlik gerekçesi ile heyetin mahalleye girişine izin verilmediği belirtildi.

"BURADAN AYRILMAYACAĞIZ" DEDİLER

Mahalle girişinde bekleyen heyet sabah saatlerine kadar mahalle girişinde bekleyeceklerini ve burada ayrılmayacaklarını ifade ettiler. Yaşanan şiddetli patlamalar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nihat Akdoğan Hakkari Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (98)

Musa:

Tek basina iktidar yaptik butun yetkiyi verdik artik bitirin su PKK yi oldurun hepsini

73
5
yanıtYanıtla
Hakkari Anadolu IHL:

Ben burda yaşıyorum ve her şeye şahidim .. Terör yandasi gençler hiç rahat durmuyor her gün barikat ateş yakıyor ve bazen ateş ediyor halkın içinden ... Polis sonuna kadar haklı ..

61
8
yanıtYanıtla
Riyad:

Vurun kardesler eliniz dert gormesin Kim Turk askerinin Polisinin kabagina cikacak geberecek

53
7
yanıtYanıtla
dersimli:

inadın HDP Lan

14
43
yanıtYanıtla
DOBRA:

DOĞALDIR AKLI OLMAYANIN İNADI OLUR. ANCA

yanıt24
yanıt4
DOBRA:

HARBİ SÖYLÜYORUM BEN BÖYLE BİR İNAT GÖRMEDİM KATIR DA BİLE YOKTUR BU KADARI

yanıt13
yanıt2
kayserili:

bunlara hiç aman vermeden vurmaya devam son tererüs ölene kadar devam

49
6
yanıtYanıtla
elazığlı 23:

Doğuda yaşıyorum bende zazayım ülkemi çok seviyorum. devletimden zarar görmedim faydası olmuş bana. ama teröristen zarar görmüşüm.

53
2
yanıtYanıtla
samsunlu:

Adamın hasisin gardasimsin

yanıt26
yanıt2
miro:

Topraklarimizi isgal etiniz ve kardesiz diyorsunuz birakin bunu israil bile yapmamis yaotiginizi hesap gunu de var .berxedan jiyane

8
45
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title