Haberler

Hakan Ural: Engincan Kıyafetleri Yüzünden Türkiye'ye Gelemiyor

Güncelleme:

Oğlunun giyim tarzı yüzünden çok eleştirildiğini belirten Hakan Ural, "Engincan kıyafetleri yüzünden çok eleştiriliyor. Çocuk bu yüzden Türkiye'ye gelmiyor. Şu anda Londra'da" dedi.

Ünlü sanatçı Sibel Can ile evliliğinden Engincan ve Melisa adında iki çocuğu olan Hakan Ural, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu. Ural, oğlunun giyim tarzı ile ilgili sorulara canlı yayında yanıt verdi.

"KIYAFETLERİ YÜZÜNDEN TÜRKİYE'YE GELMİYOR"

Magazin basınında günlerce konuşulan Engincan'ın tüylü terliklerini ilk kendisinin de yadırgadığını belirten Hakan Ural, "Tüylü terlikleri görünce başlarda 'oğlum niye böyle bir şey giydin' dedim. Umursamadı. Sonra baktım, yakışmış. Bu yaşlarda giysin hevesini alsın. Engincan kıyafetleri yüzünden çok eleştiriliyor. Çocuk bu yüzden Türkiye'ye gelmiyor. Şu anda Londra'da" şeklinde konuştu.


"İNSANLAR ÖLÜYOR, BIRAKIN SİBEL'İN KÜRKÜNÜ"

Hakan Ural, eski eşi Sibel Can'ın hayvanseverleri ayağa kaldıran 50 bin TL'lik kırmızı kürkü için de şu yorumu yaptı: "Ben Sibel'e böyle şeyleri kafana fazla takma dedim. Hayvanseverler ayaklanmış! Yahu başka işiniz yok mu? Dünyada her gün yüzlerce insan kazada, savaşta ölüyor. Gidin onlara tepki verin. Bırakın Sibel'in kırmızı kürkünü."

Engincan, giydiği kıyafetler yüzünden magazin basınında sık sık haber olmuştu;


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Ural Sibel Can Türkiye Londra Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title