Haberler

    Hagi'nin Önerdiği Futbolcu İçin Galatasaray Harekete Geçti

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın efsane oyuncularından Hagi'nin önerdiği Romario Benzar için Galatasaray harekete geçti. Rumen futbolcunun değeri 1.6 milyon Euro.

    Pazar akşamı Romanya ile Danimarka arasında oynanan milli maç Türk takımlarının gözlemcileri, yöneticileri ve temsilcileri tarafından istila edildi...

    Galatasaray adına bir yetkili de karşılaşmayı izlerken Rumen ekibinin sağ beki Romario Benzar'ı takibe aldı. Gica Hagi'nin tavsiye ettiği Viitorul takımının da kaptanı olan 26 yaşındaki sağ bekle ilgili rapor tuttu.

    BENZAR KİMDİR?

    26 yaşındaki oyuncu 2010 yılından beri Viitorul takımında forma giyiyor. Bu sezon 29 maça çıkan Romario Benzar, 1 gol atıp, 6 asist gerçekleştirdi. Takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Romario Benzar'ın transfermarkt değeri 1.6 milyon Euro.

    (Ajansspor)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Romario Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title